Jajcek 05.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamon jeszcze 10 Alkohole już schłodzone? Juz sie chłodzą zebym tylko nie przegapil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Widzę, że nie próżnujecie. Inżynier mknie do przodu jak TGV. Gratki. Może nie jak TGV, ale jak: http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/photo/rudy102.jpeg to mój 102 punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ludzie, jak ja Was lubię! Dziewczyny muniu,muniu. Chłopaki w deche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Zostan jeszcze chwilę zaraz bedzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamon jeszcze 10 Dawaj Dawaj Inżynier RULEZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ja tu szykuje impreze a wszyscy spac idą Olka Daga wracajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Pa,pa.. Czyżbym została sama z trzema facetami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Inzynierze pisz szybciutko streszczonko zebys mogl swietowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Zostan jeszcze chwilę zaraz bedzie impreza Oj będzie, będzie... byle nie kawa zbożowa i pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Pa,pa.. Czyżbym została sama z trzema facetami... Zabcia tylko ty nieuciekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ludzie, jak ja Was lubię! Dziewczyny muniu,muniu. Chłopaki w deche. Mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy. Jesteśmy z Tobą . Przykro mi, że nakrzyczałam na Ciebie, że nie przyjedziesz na zlot. Mam nadzieję, że się nie obraziłeś ALe ja tak mam, że szybciej mówię (piszę ) niż myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Pa,pa.. Czyżbym została sama z trzema facetami... I to z jakimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Zostan jeszcze chwilę zaraz bedzie impreza Oj będzie, będzie... byle nie kawa zbożowa i pączki Raczej spirytus lotniczy pod papieroska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Pa,pa.. Czyżbym została sama z trzema facetami... Zabcia tylko ty nieuciekaj Ja ????? Przecież dzisiaj mogę tak do rana......mąz w delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Zostan jeszcze chwilę zaraz bedzie impreza Oj będzie, będzie... byle nie kawa zbożowa i pączki Raczej spirytus lotniczy pod papieroska A co lotniczy to gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Pa,pa.. Czyżbym została sama z trzema facetami... I to z jakimi... Właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam chłopaki i Żabki Dzieci poszły spać Papapapapa Zostan jeszcze chwilę zaraz bedzie impreza Oj będzie, będzie... byle nie kawa zbożowa i pączki Raczej spirytus lotniczy pod papieroska A co lotniczy to gorszy ? Lepszy, lepszy - lepiej potrafi stargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uwaga zaraz sie zaczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZENIE: Rozpoczął Jajcek. Na jego widok wszystkie dziewczyny uciekały. Było o cyt: "zadku Maksia". Raz po raz pojawiają się dziwne posty ile to Jajckowi brakuje (tylko do czego?). Jajcek zamęczył własne dziecko. Da się machać ze skutymi łapkami czy nie - oto jest pytanie. Zakończył Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zaraz zaraz Mamonku nie wszystkie uciekaly, Nefer byla z tych odwaznych i zostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts