Jajcek 05.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziekuje za gacie i gracie Wreszcie dotarlem na olimpo i zajelo mi to niecale 5 miesiecy Dl tych co nie byli wiecie ile osob ma na koncie wiecej niz 6000 postow ? Takie pytanie zadal mi Maksiu w konkursie wiedzy o forum i nie skromnie powiem ze ku zdziwieniu Maksia mojego i wszystkich zebranych zgadlem skąd wiedzialeś? sproboj ty zgadnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 żaba i Nefer, w ramkingu jesteście sex-equo... to znaczy emm...ex-equo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 żaba i Nefer, w ramkingu jesteście sex-equo... to znaczy emm...ex-equo. to prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziekuje za gacie i gracie Wreszcie dotarlem na olimpo i zajelo mi to niecale 5 miesiecy Dl tych co nie byli wiecie ile osob ma na koncie wiecej niz 6000 postow ? Takie pytanie zadal mi Maksiu w konkursie wiedzy o forum i nie skromnie powiem ze ku zdziwieniu Maksia mojego i wszystkich zebranych zgadlem skąd wiedzialeś? Żaba - Jajcek jest 20 forumowiczem, który przekroczył 5000 postów. Ja na tej liście jestem 24 i trochę mi brakuje. Ty Żabko jesteś na 64 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziekuje za gacie i gracie Wreszcie dotarlem na olimpo i zajelo mi to niecale 5 miesiecy Dl tych co nie byli wiecie ile osob ma na koncie wiecej niz 6000 postow ? Takie pytanie zadal mi Maksiu w konkursie wiedzy o forum i nie skromnie powiem ze ku zdziwieniu Maksia mojego i wszystkich zebranych zgadlem skąd wiedzialeś? sproboj ty zgadnac strzelam..... Majka, Teska ,Aga JG, rrmi, Whisper???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziekuje za gacie i gracie Wreszcie dotarlem na olimpo i zajelo mi to niecale 5 miesiecy Dl tych co nie byli wiecie ile osob ma na koncie wiecej niz 6000 postow ? Takie pytanie zadal mi Maksiu w konkursie wiedzy o forum i nie skromnie powiem ze ku zdziwieniu Maksia mojego i wszystkich zebranych zgadlem skąd wiedzialeś? Żaba - Jajcek jest 20 forumowiczem, który przekroczył 5000 postów. Ja na tej liście jestem 24 i trochę mi brakuje. Ty Żabko jesteś na 64 miejscu A gdzie ta lista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Muszę znikać.Komp stoi u Piotrka w pokoju.Chłopak idzie rano do szkoły.Wpadnę jutro.Branoc Żabciu.Cześć chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Jajcek - co to za ściema. 6000 pkt ma 14 osób: Teska, Aga, Majka, kze, Agacka, maksiu, rrmi, Kasztanka, Sonika, Joanna, kroyena, Whisper, Maluszek i Ivonesca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziekuje za gacie i gracie Wreszcie dotarlem na olimpo i zajelo mi to niecale 5 miesiecy Dl tych co nie byli wiecie ile osob ma na koncie wiecej niz 6000 postow ? Takie pytanie zadal mi Maksiu w konkursie wiedzy o forum i nie skromnie powiem ze ku zdziwieniu Maksia mojego i wszystkich zebranych zgadlem skąd wiedzialeś? sproboj ty zgadnac strzelam..... Majka, Teska ,Aga JG, rrmi, Whisper???? Maksiu i zdaje sie kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A gdzie ta lista ? musisz wejść w użytkowników i sortować malejąco biorąc pod uwagę ilość postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 POSZLI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Jajcek - co to za ściema. 6000 pkt ma 14 osób: Teska, Aga, Majka, kze, Agacka, maksiu, rrmi, Kasztanka, Sonika, Joanna, kroyena, Whisper, Maluszek i Ivonesca ... to moze o wieksza ilosc postow chodzilo ???????? skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Muszę znikać. Komp stoi u Piotrka w pokoju. Chłopak idzie rano do szkoły. Wpadnę jutro. Branoc Żabciu. Cześć chłopaki. Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Jajcek - co to za ściema. 6000 pkt ma 14 osób: Teska, Aga, Majka, kze, Agacka, maksiu, rrmi, Kasztanka, Sonika, Joanna, kroyena, Whisper, Maluszek i Ivonesca ... to moze o wieksza ilosc postow chodzilo ???????? skleroza Oj - był ostry dym chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Muszę znikać. Komp stoi u Piotrka w pokoju. Chłopak idzie rano do szkoły. Wpadnę jutro. Branoc Żabciu. Cześć chłopaki. Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Muszę znikać. Komp stoi u Piotrka w pokoju. Chłopak idzie rano do szkoły. Wpadnę jutro. Branoc Żabciu. Cześć chłopaki. dobrej nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Jajcek - co to za ściema. 6000 pkt ma 14 osób: Teska, Aga, Majka, kze, Agacka, maksiu, rrmi, Kasztanka, Sonika, Joanna, kroyena, Whisper, Maluszek i Ivonesca ... to moze o wieksza ilosc postow chodzilo ???????? skleroza Oj - był ostry dym chyba Ja pamiec mam dobrą ..... tylko krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a 6000 postow osiagnelo siedem osob Jajcek - co to za ściema. 6000 pkt ma 14 osób: Teska, Aga, Majka, kze, Agacka, maksiu, rrmi, Kasztanka, Sonika, Joanna, kroyena, Whisper, Maluszek i Ivonesca ... to moze o wieksza ilosc postow chodzilo ???????? skleroza Oj - był ostry dym chyba Ja pamiec mam dobrą ..... tylko krótką Ale dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamy nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts