Maluszek 06.03.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witam rekordzistow...zimowo..... kiedy ta wiosna???? u mnie piękne słoneczko, snieg i 16 na minusie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 i 16 na minusie.... Cześć Teska ale u Ciebie zimnoooooooooooooooo U nas tylko -2 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzień Dobry Śnieżek sypie -2 - gdzie ta wiosna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cześć Beatko Ja też Badni nie widziałam a pogadać sobie mogłam jedynie chwilę na końcu - no i mogłam wreszcie usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cześć Beatko Ja też Badni nie widziałam a pogadać sobie mogłam jedynie chwilę na końcu - no i mogłam wreszcie usiąść Ale Dorotka nie była wrzaskunem Jest śliczna ! Biorę w ciemno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. byłam bardzo krótko - niecałą godzinkę o 17-ej musiałam lecieć do domu szykować imprezkę urodzinowo-imieninową dla dzieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a w ogóle to ja chyba nieśmiała jestem ..... pogadałam tylko z Tolą, prezesem, fizykiem i z żoną prezesa - Luśką .... ale i tak było miło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cześć Beatko Ja też Badni nie widziałam a pogadać sobie mogłam jedynie chwilę na końcu - no i mogłam wreszcie usiąść No i wtedy dopadłyśmy Cię z Agacką. A Dorotka jest urocza I umie wyprosić prezenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. byłam bardzo krótko - niecałą godzinkę o 17-ej musiałam lecieć do domu szykować imprezkę urodzinowo-imieninową dla dzieci .... A to dlatego Cię nie znalazłam A jak się udała imprezka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 może trzeba było po imprezie rodzinnej wpaść do was jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. byłam bardzo krótko - niecałą godzinkę o 17-ej musiałam lecieć do domu szykować imprezkę urodzinowo-imieninową dla dzieci .... A to dlatego Cię nie znalazłam A jak się udała imprezka? bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 może trzeba było po imprezie rodzinnej wpaść do was jeszcze raz Trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cześć Beatko Ja też Badni nie widziałam a pogadać sobie mogłam jedynie chwilę na końcu - no i mogłam wreszcie usiąść Ale Dorotka nie była wrzaskunem Jest śliczna ! Biorę w ciemno ! Na spotkaniu była torpedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czytałam , że długo niektórzy zabawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzieńdoberek Miło było Was poznać na spotkaniu Badi - nie mogłam Cię znaleźć :( a tak chciałam pogadać. Cześć Beatko Ja też Badni nie widziałam a pogadać sobie mogłam jedynie chwilę na końcu - no i mogłam wreszcie usiąść Ale Dorotka nie była wrzaskunem Jest śliczna ! Biorę w ciemno ! Na spotkaniu była torpedą Torpedą z przerwą na sen - twarda z niej kobita ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czytałam , że długo niektórzy zabawili Do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 i 16 na minusie.... Cześć Teska ale u Ciebie zimnoooooooooooooooo U nas tylko -2 stopnie ech....ale pogoda cudna.....ja chce wiosenke!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 i 16 na minusie.... Cześć Teska ale u Ciebie zimnoooooooooooooooo U nas tylko -2 stopnie ech....ale pogoda cudna.....ja chce wiosenke!!!!!! ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts