badi 06.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Następnym razem założę koszulkę ze Snoopym monka weżmie czarnego kota Kasia kwiatek z groszkiem itd............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć dziewczyny! cały rok się będę wstydzić za zderzenie z Dorotką Takie sytuacje są nieuniknione - jak Dorotka podrośnie to zderzy się z Tobą :) Co nas nie zabije to nas wzmocni No pewno, nic sie nie stało, więcej strachu niż to wszystko warte, ale kubek jest Jak mój starszy syn miał ze 3 misiące, po wykąpaniu go położyłam go na pralce, żeby wytrzeć i naoliwić. Wcale nie dało mi do myślenia, że ma taka "skrzypiąca" skórę - pomyślałam, że dobrze wykąpany A jak się okazało - pralka miała przebicie :) I tak oto podłączyłam moje dziecko do prądu ALe żyje i ma się dobrze, choć czasem wiem jak wytłumaczyć jakieś dziwne zachowania Nefer chociaż ja nie jestem lepsza dzięki mnie moja siostra też miała bliskie spotkanie z kabelkami pod napięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć dziewczyny! cały rok się będę wstydzić za zderzenie z Dorotką Takie sytuacje są nieuniknione - jak Dorotka podrośnie to zderzy się z Tobą :) Co nas nie zabije to nas wzmocni No pewno, nic sie nie stało, więcej strachu niż to wszystko warte, ale kubek jest Jak mój starszy syn miał ze 3 misiące, po wykąpaniu go położyłam go na pralce, żeby wytrzeć i naoliwić. Wcale nie dało mi do myślenia, że ma taka "skrzypiąca" skórę - pomyślałam, że dobrze wykąpany A jak się okazało - pralka miała przebicie :) I tak oto podłączyłam moje dziecko do prądu ALe żyje i ma się dobrze, choć czasem wiem jak wytłumaczyć jakieś dziwne zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć dziewczyny! cały rok się będę wstydzić za zderzenie z Dorotką Takie sytuacje są nieuniknione - jak Dorotka podrośnie to zderzy się z Tobą :) Co nas nie zabije to nas wzmocni No pewno, nic sie nie stało, więcej strachu niż to wszystko warte, ale kubek jest Jak mój starszy syn miał ze 3 misiące, po wykąpaniu go położyłam go na pralce, żeby wytrzeć i naoliwić. Wcale nie dało mi do myślenia, że ma taka "skrzypiąca" skórę - pomyślałam, że dobrze wykąpany A jak się okazało - pralka miała przebicie :) I tak oto podłączyłam moje dziecko do prądu ALe żyje i ma się dobrze, choć czasem wiem jak wytłumaczyć jakieś dziwne zachowania Nefer chociaż ja nie jestem lepsza dzięki mnie moja siostra też miała bliskie spotkanie z kabelkami pod napięciem Dziecko to takie "urządzenie" które niełatwo zepsuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Następnym razem założę koszulkę ze Snoopym monka weżmie czarnego kota Kasia kwiatek z groszkiem itd............. tak byłoby najprościej się odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba powinnam wziąć się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba powinnam wziąć się za robotę Robota to gupota !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziecko to takie "urządzenie" które niełatwo zepsuć ... Ktoś mi kiedyś powiedział, że nie tak łatwo dziecku krzywdę zrobić Pomijam oczywiście katowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Następnym razem założę koszulkę ze Snoopym monka weżmie czarnego kota Kasia kwiatek z groszkiem itd............. tak byłoby najprościej się odnaleźć dużo prościej niż schylać się i wgapiać w pierś w nadziei rozczytania kto zacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziecko to takie "urządzenie" które niełatwo zepsuć ... Ktoś mi kiedyś powiedział, że nie tak łatwo dziecku krzywdę zrobić Pomijam oczywiście katowanie To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba powinnam wziąć się za robotę Robota to gupota !!!! Właśnie na tego typu słowa czekałam !!! czyli co ? lepiej skupić się na przyjemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć dziewczyny! cały rok się będę wstydzić za zderzenie z Dorotką Takie sytuacje są nieuniknione - jak Dorotka podrośnie to zderzy się z Tobą :) Co nas nie zabije to nas wzmocni No pewno, nic sie nie stało, więcej strachu niż to wszystko warte, ale kubek jest Jak mój starszy syn miał ze 3 misiące, po wykąpaniu go położyłam go na pralce, żeby wytrzeć i naoliwić. Wcale nie dało mi do myślenia, że ma taka "skrzypiąca" skórę - pomyślałam, że dobrze wykąpany A jak się okazało - pralka miała przebicie :) I tak oto podłączyłam moje dziecko do prądu ALe żyje i ma się dobrze, choć czasem wiem jak wytłumaczyć jakieś dziwne zachowania Nefer chociaż ja nie jestem lepsza dzięki mnie moja siostra też miała bliskie spotkanie z kabelkami pod napięciem Dziecko to takie "urządzenie" które niełatwo zepsuć ... patrząc na przykład mojej siostry to tak tyle co ją spotkało w dzieciństwie to szok ale ona w czepku urodzona i wszystko po niej spływało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Są fotki - kurcze a ja w robocie. A wogóle i w szczególe to witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Następnym razem założę koszulkę ze Snoopym monka weżmie czarnego kota Kasia kwiatek z groszkiem itd............. tak byłoby najprościej się odnaleźć dużo prościej niż schylać się i wgapiać w pierś w nadziei rozczytania kto zacz A to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzięki za pocieszenia.Mam 3 synów i trochę przeszłam z nimi ale dziewczynka to co innego i to taka śliczniusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba powinnam wziąć się za robotę Robota to gupota !!!! Właśnie na tego typu słowa czekałam !!! czyli co ? lepiej skupić się na przyjemnościach o kurczaki zaczęłam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba powinnam wziąć się za robotę Robota to gupota !!!! Właśnie na tego typu słowa czekałam !!! czyli co ? lepiej skupić się na przyjemnościach Badi - gaciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Są fotki - kurcze a ja w robocie. A wogóle i w szczególe to witam wszystkich. Elo inzyniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts