SławekD-żonka 06.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Eeech, czajniczki... prezes Was wydudkał Prezes skutecznie się broni bym mu na kolana nie siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Po chleb nie bułki. I nie poszedłenm tylko pojechałem. Gatki Prezes Qrczak a moje 3x? szły i szły i szły, a jak łaskawie doszły, to ranking już był Spadam na zebranko. Pa Gratki Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ty sie wczoraj nadawales zeby samochodem jechac ? No pewnie. Bo tu co niektorzy wątpliwości mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Eeech, czajniczki... prezes Was wydudkał Prezes skutecznie się broni bym mu na kolana nie siadła Na kolana to pół biedy, gorzej że na plecy chcesz mi wskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Jakbym nie wiedziała, że Maksiu do mnie przyjedzie to bym go nie rozpoznała. Świetnie wygląda :D Dziękuje Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Eeech, czajniczki... prezes Was wydudkał Prezes skutecznie się broni bym mu na kolana nie siadła Na kolana to pół biedy, gorzej że na plecy chcesz mi wskoczyć. O plecach nic mi nie wiadomo, to jakieś pomówienia są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ty sie wczoraj nadawales zeby samochodem jechac ? No pewnie. Luśka go pewnie woziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Boję się bo wiesz co moze byc.. jak Luska zobaczy coś w sierpniu to mozesz miec gorzej jak przechlapane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ty sie wczoraj nadawales zeby samochodem jechac ? No pewnie. Luśka go pewnie woziła Wieczorem zawiozła, a spać mi się chciało okrutnie - sam bym chyba nie dojechał (gdybym mógł jechać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała Chcesz .... zredukować Sławka? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Boję się bo wiesz co moze byc.. jak Luska zobaczy coś w sierpniu to mozesz miec gorzej jak przechlapane.. W sierpniu to już Cię widać nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ty sie wczoraj nadawales zeby samochodem jechac ? No pewnie. Luśka go pewnie woziła A co oddech mial nie swiezy (czytaj: chmielowy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała Chcesz .... zredukować Sławka? :D Siebie [albo raczej powinnam wstawić ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witajcie. Tu też sa gdzieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Boję się bo wiesz co moze byc.. jak Luska zobaczy coś w sierpniu to mozesz miec gorzej jak przechlapane.. W sierpniu to już Cię widać nie będzie... bedzie bedzie... sa jeszcze duze mozliwosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 UWAGA: SławekD czyta RW to sprawa się rypła ... przepadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts