Jajcek 06.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 UWAGA: SławekD czyta RW to sprawa się rypła ... przepadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Siebie [albo raczej powinnam wstawić ] przeciez dobrze wygladasz? zrobi sie cieplej wiecej ruchu i bedzie jeszcze lepiej m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała ja też Ja Maksia widzialem pierwszy raz ale skoro mowicie ze tak strasznie schudl to Maksiu ratuj i szybciutko wytyczne podawaj bo juz sie nie moge schylic zeby buta zawiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ty sie wczoraj nadawales zeby samochodem jechac ? No pewnie. Luśka go pewnie woziła Wieczorem zawiozła, a spać mi się chciało okrutnie - sam bym chyba nie dojechał (gdybym mógł jechać) a to wszyscy zauważyli, że oczka Ci się tak powolutku zamykały i wygoniłeś od nas Luśkę a ona miała jeszcze ochotę posiedzieć. Oj niedobry Wishper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Siebie [albo raczej powinnam wstawić ] przeciez dobrze wygladasz? zrobi sie cieplej wiecej ruchu i bedzie jeszcze lepiej m. Chyba aż za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 [ Ja Maksia widzialem pierwszy raz ale skoro mowicie ze tak strasznie schudl to Maksiu ratuj i szybciutko wytyczne podawaj bo juz sie nie moge schylic zeby buta zawiązać tez tak mialem, teraz... pestka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. 21 kg w 4miesiace ???????????? Maksiu normalnie jestes moim idolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Strona 1579, tam są zdjęcia - to info dla Prezesa głównie, który głosno się tego domaga w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. Maksiu - a nie możesz się za mnie odchudzić A tak na poważnie tak sobie myślę, że teraz naprawdę dobrze wyglądasz i jak zrzucisz jeszcze 10 kg to będziesz szkieletor i to już raczej nie będzie nas Maksiu. Przemyśl to sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czy na tej fotce koło Edzi stoi Maksiu??? Tak dzięki Kasiu no no no to nas Maksiu zaskoczył tak jak obiecywał Witajcie Oj, zaskoczył nas ten Maksiu. Na początku nie mogłam się do niego przyzwyczaić. Cień człowieka, prawda? A mówi że jeszcze będzie chudł Ty sie lepiej bój.. bo wiesz... Luska dostała parę wytycznych.... :D Ja bym chętnie te wytyczne poznała ja też Ja Maksia widzialem pierwszy raz ale skoro mowicie ze tak strasznie schudl to Maksiu ratuj i szybciutko wytyczne podawaj bo juz sie nie moge schylic zeby buta zawiązać Przesadzasz, ...ręce musisz wydłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne Kiedy jak zjem połowę to mnie ssie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Też bym trochę schudł. W przeciwieństwie do Maksia od ostatniego spotkania przybyło mi sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. Maksiu - a nie możesz się za mnie odchudzić A tak na poważnie tak sobie myślę, że teraz naprawdę dobrze wyglądasz i jak zrzucisz jeszcze 10 kg to będziesz szkieletor i to już raczej nie będzie nas Maksiu. Przemyśl to sobie. I za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Whisper - 5 maja 4 maja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Też bym trochę schudł. W przeciwieństwie do Maksia od ostatniego spotkania przybyło mi sporo Nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. 21 kg w 4miesiace ???????????? Maksiu normalnie jestes moim idolem trzymam za slowo, nastepnym razem widze cie w koszulce z moim wizerunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne Kiedy jak zjem połowę to mnie ssie... ale tylko przez pierwszy tydzien jedzenia polowe, potem przestaje i potem juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja też Maluszku, to jest naprawde proste: 1. Mniej jesc... połowa tego co jemy jest nam niepotrzebne, wiecej jedzą oczy niz jest nam potrzebne 2. Konsekwencja, konsekwencja, a jesli juz jej zabraknie to nie popadac w rozpacz, tylko powiedziec trudno, zdazylo sie i probowac pilnowac sie dalej 3. Wiecej ruchu Sama widzialas co mi sie udalo przez 4 miesiace, 21 kg w dół, a jeszcze jest do zrzucenia 10kg, ale to juz pestka, bo juz sie przyzwyczailem do tego ze chudne.. pozdrawiam m. Maksiu - a nie możesz się za mnie odchudzić A tak na poważnie tak sobie myślę, że teraz naprawdę dobrze wyglądasz i jak zrzucisz jeszcze 10 kg to będziesz szkieletor i to już raczej nie będzie nas Maksiu. Przemyśl to sobie. Maluszku, w chwili obecnej waze 91 kg, przy wzroscie 173 cm to jest naprawde jeszcze za duze, pozatym sa faldki na brzuchu. Chce dojsc do 78-80 i trzymac ta wage, i wierz mi ze bedzie duzo lepiej niz obecnie No jesli zaczne sie odchudzac za wszystkich z RW to faktycznie znikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 OK czajniczki, macie już ledwie parę wpisów do nowejs tronki. Powodzenia - zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts