monka 06.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeszcze są zdjęcia u Ewki w dzienniku ale nie powiększają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeszcze są zdjęcia u Ewki w dzienniku ale nie powiększają mi się Zobacz jeszcze raz, juz powinno byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kto jest na tym zdjęciu obok Toli? http://212.244.189.200/pics/murator2006/maksiu/P3044621.jpg Jezier ciebie tez tu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redaktor Naczelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A tak w ogóle, to nie zdążyłam tego zrobic osobiście, ale Gratuluję wyróżnienia dyplomami :P:P:P:P:P:P:P:P http://212.244.189.200/pics/murator2006/maksiu/P3044621.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redaktor Naczelna żartowniś oczywiście chodziło o drugą stronę zgaduję to chyba jest Zelijka...tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A tak w ogóle, to nie zdążyłam tego zrobic osobiście, ale Gratuluję wyróżnienia dyplomami :P:P:P:P:P:P:P:P ja też gratuluje pochwalcie się za co was wyróżniono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kto jest na tym zdjęciu obok Toli? http://212.244.189.200/pics/murator2006/maksiu/P3044621.jpg Jezier ciebie tez tu widać Napiszę kto jest na tym zdjęciu: Od Lewej Maluszek, Tomek 1950, Jagna, Iwonesca, Whisper (schowany), Aga JG, Jezier, Zeljka, Agacka i Tola. Brakuje Abromby która się spóżniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 http://www.dj-miter.com/wawa_040306/dyplomaci.jpgod lewaMaluszek,Jagna,Ivoneska,AgaJG,Zelijka,Tola ,Red.Nacz...za nimi od lewaTomek1950,Whisper,Jezier,Agacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 pochwalcie się za co was wyróżniono? Mnie za spokój i logikę prezentowaną w dyskusjach Zeljke za bycie dobrym duszkiem Większość osób dostało dyplom za wprowadzanie dobrej atmosfery na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? Qrczak, Jezier czy coś pamiętasz z naszej rozmowy, bo ja tylko bełkot tylko patrzyłam gdzie odkurzacz wlezie i jakie zacznie szkody czynić Następnym razem jedziemy bez młodej, bo człowiek wśród ludzi jak dzikus się zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? Qrczak, Jezier czy coś pamiętasz z naszej rozmowy, bo ja tylko bełkot tylko patrzyłam gdzie odkurzacz wlezie i jakie zacznie szkody czynić Następnym razem jedziemy bez młodej, bo człowiek wśród ludzi jak dzikus się zachowuje Pamiętam Ja dwa poprzednie razy byłem z dziećmi. Bez dzieci jest dużo spokojniej i więcej ludzi można poznać. Można też więcej zjeść wypić i posiedzieć dłużej niż dwie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? hmmm, zasugerowałam się, że ktoś napisał, że Ciebie tu nie ma Maluszka tez powinnam pewnie poznać Idę do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? hmmm, zasugerowałam się, że ktoś napisał, że Ciebie tu nie ma Maluszka tez powinnam pewnie poznać Idę do okulisty To ja pisałem, że na zdjęciach mnie nie ma. No ale pojawiły się już takie na których jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 pochwalcie się za co was wyróżniono? Mnie za spokój i logikę prezentowaną w dyskusjach Zeljke za bycie dobrym duszkiem Większość osób dostało dyplom za wprowadzanie dobrej atmosfery na forum. całkiem zasłużone te dyplomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? Qrczak, Jezier czy coś pamiętasz z naszej rozmowy, bo ja tylko bełkot tylko patrzyłam gdzie odkurzacz wlezie i jakie zacznie szkody czynić Następnym razem jedziemy bez młodej, bo człowiek wśród ludzi jak dzikus się zachowuje Pamiętam Ja dwa poprzednie razy byłem z dziećmi. Bez dzieci jest dużo spokojniej i więcej ludzi można poznać. Można też więcej zjeść wypić i posiedzieć dłużej niż dwie godziny No to wstyd ja normalnie normalnie się wysławiam W sumie posiedzieliśmy długo - tzn pobyliśmy długo, ale wylatałam się za młodą za wszystkie czasy Sławek mi picie donosił bym z pragnienia nie padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja na 100% rozpoznaję tylko AgęJG, Tolę, red. naczelna i redP Poproszę o dalsze wskazówki Mnie nie poznajesz? hmmm, zasugerowałam się, że ktoś napisał, że Ciebie tu nie ma Maluszka tez powinnam pewnie poznać Idę do okulisty To ja pisałem, że na zdjęciach mnie nie ma. No ale pojawiły się już takie na których jestem. no widzisz, co Ty robisz z moim logicznym mysleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Potem nagrodzono najlepszych doradców. Dyplomy dostali Pchełek, Jareko, Mały i Niezły. Gdyby Majka była to i ona by dostała chyba.Chyba, bo na spotkaniu był Stary - Najlepszy doradca, ale organizatorzy przeoczyli że takim tytułem go nagrodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts