SławekD-żonka 06.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam Poprosimy częściej zloty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi Ależ się czerwienisz !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi Ja mieszkam w piwnicy to tylko koty się na mnie dziwnie patrzą przez okienko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi A mnie widzą, muszę się maskować A inwentura leży i woła: zrób mnie zrób mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi Ależ się czerwienisz !!!!!!!!!!!!!!! ...tak, po kolorze kucyków widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi Ależ się czerwienisz !!!!!!!!!!!!!!! ...tak, po kolorze kucyków widać Cool jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ciekawe, co obdarowana na takie gatki jeszcze nie wie jakie szczeście ją spotkało ...chyba streszcza dzięki temu Whisper jeszcze żyje Sugerujesz, że może nie być zadowolona? Szuka najlepszego zastosowania to nie jest proste Leżę i kwiczę, bez kitu, dawno się tak nie ubawiłam ...dobrze, ze mnie teraz nikt nie widzi szczęściary, ja się muszę tłumaczyć wszyscy myślą ze jakiś ciekawy filmik dostałam i też chcą pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 :) rudy to piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ??? Kasia dzisiaj daje ognia:) Gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. kze - 1242. Whisper - 1163. SławekD-żonka - 1144. Joanna i Janusz - 1055. inż. Mamoń - 1026. Jajcek - 947. Kasztanka - 858. maksiu - 779. fizyk - 7310. Majka - 6511. Teska - 5512. Sonika - 5113. badi - 4214. Olkalybowa -3815. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3318. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier - 2721. andrzejka - 2522. Funia, Witos- 1723.Trini - 1624. verunia - 1525. Agniesia - 1427. joola, - 1328. Nefer, żaba_gonia - 1130. Jane - 1031. Wojty, kasia64 - 933. Januszz, kolia, Sylvia1 - 636. ania, lafcadio - 538. Ewuś, Paty, andre59, Tola - 442. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Edzia ,Ew-ka, Agacka - 349. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Marcel 2000- 252. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 :) rudy to piękny kolor też tak myślę Kasiu, gatki , streszczenia nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No i gatki... http://www.campus.com.pl/images/30023_goren.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Streszczenie:- poprzednią stronkę Agacka otworzyła i tak się zaczęło...... rozmawialiśmy o tym: http://img55.photobucket.com/albums/v169/carrie_webber/bigPanties.jpg Prezes nazwał to gatkami... - stronkę zamknęła Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziękuję za gatki gratki tym co stringi rozdają A tego się spodziewałam No i gatki... http://www.campus.com.pl/images/30023_goren.jpg Dobrze, że białe, Sławek dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Prezes dziś na pozycji mocno zagrożonej Ranking mam na myśli, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Prezes dziś na pozycji mocno zagrożonej Ranking mam na myśli, rzecz jasna Ja powoli do domku zmykam - tzn walczyć z gazownią, bo wyszły chocki klocki więc dzisiaj Prezes jeszcze może spać spokojnie, nie siądę mu na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Po pierwsze primo, powielasz, bo ja zapostowałem chwilę wczesniej Po drugie primo, ci z dwoma postami są na pozycji 49 a nie 47 Po trzecie primo, plusy dodatnie równoważą plusy ujemne. Po czwarte primo... eeee... co ja własciwie chciałem powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts