andrzejka 08.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach Myślisz,,że aż tak hajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 I tak posiedzisz do jutra? Nie - ale tylko dlatego, że nie zabrałam odpowiedniego prowiantu do pracy - choć zawsze mogę monitor oblizać oglądając co było na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no to podbijam coby blizej było fspulny cel jednoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 serio chcesz dzisiaj usiąść na kolanach kze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach ja nie zgłaszam veta Siadaj Kasia siadaj - a wieczorem jescze podgonisz i tak, co nie? :D:D W domu netu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja we firmie mam automaty ze słodyczami. Nie są to kanapki ale zawsze coś na zapchanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach Myślisz,,że aż tak hajnie będzie no jeśli kobiałka Kze i Sławek się nie napatoczą, to może..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kasia dostaniesz - Liderum rekordum - czy coś innego? Myślę, że raczej coś innego - np po łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 szybko.............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach Myślisz,,że aż tak hajnie będzie Jak się małże nie dowiedzą, to może być nawet fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach ja nie zgłaszam veta Siadaj Kasia siadaj - a wieczorem jescze podgonisz i tak, co nie? :D:D W domu netu niet yyyy... a mnie sie wydawało, że wieczorkiem Cię widziałam... pomyliłam sie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja we firmie mam automaty ze słodyczami. Nie są to kanapki ale zawsze coś na zapchanie. Jak dobrze, że u nas czegoś takiego nie ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach Myślisz,,że aż tak hajnie będzie no jeśli kobiałka Kze i Sławek się nie napatoczą, to może..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Leccie szybko to 61 post bedzie moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jajcek masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to musisz posiedzieć z nami jeszcze te 40 wpisiw. Inaczej wystawiamy dla Trini Posiedzę, ale nie przez wzgląd na Trini by jej przeszkodzić, ale by usiąść Kze na kolanach ja nie zgłaszam veta Siadaj Kasia siadaj - a wieczorem jescze podgonisz i tak, co nie? :D:D W domu netu niet yyyy... a mnie sie wydawało, że wieczorkiem Cię widziałam... pomyliłam sie widać Dobrze widziałaś - wtedy byłam na gościnnych występach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Leccie szybko to 61 post bedzie moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jajcek masz priva nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Leccie szybko to 61 post bedzie moj nie chcszesz żeby Kasia zaszczytu siedzenia na kolanach dostapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Leccie szybko to 61 post bedzie moj ale ja nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts