Ew-ka 08.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie bywam tutaj, ale w ten dzień to mnie chyba nikt nie wygoni pare kwiatuszków dla dziewuszków http://www.cieszanow.pl/grafika/kwiaty.gif Bodzio -chopie ....kajś Ty trofił ???? fajne frelki tukej som..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 fajne frelki tukej som..... fajne som ... ino jo wyszkubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Maksiu mamy nowego lidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kacha uciekla i odrazu cisza i spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ale tutaj sie dzis działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kacha uciekla i odrazu cisza i spokoj jakby wszystko zamarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ale tutaj sie dzis działo Oj dzięło dzaiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie bywam tutaj, ale w ten dzień to mnie chyba nikt nie wygoni pare kwiatuszków dla dziewuszków http://www.cieszanow.pl/grafika/kwiaty.gif Jakie pikne róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać no wlasnie pokazuje wszystko ...jakies 12 loginow pracownikow...no i ok...ale moj pokazuje z haslem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy nikt mi nie pomoze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 pusto? ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy nikt mi nie pomoze??? ale nie pomogę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 andrzejka napisał: Teska napisał: Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać no wlasnie pokazuje wszystko ...jakies 12 loginow pracownikow...no i ok...ale moj pokazuje z haslem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie mozliwe no pewnie że nie tylko co że nikt nie pomoże czy ż enie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts