Teska 08.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy nikt mi nie pomoze??? ale nie pomogę chyba ech.....no i co teraz??? rece opadaja jak czlek analfabeta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie mozliwe no pewnie że nie tylko co że nikt nie pomoże czy ż enie ma ze nikogo nie ma ale ze nie ma kto pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tak to jest Gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hejka , witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tak to jest Gratki!!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Myślałem , że zdążę się jeszcze podłączyć do biegu, ale widzę, że bieg zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 andrzejka napisał: Teska napisał: Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać no wlasnie pokazuje wszystko ...jakies 12 loginow pracownikow...no i ok...ale moj pokazuje z haslem:( a masz mozillę czy IE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 mozilli łatwo: narzędzia, zarzadzaj hasłami, menadżer, usuń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 streszczenium wielkim strzałem rozpoczęła Kasia i jednoczęsnie wskoczyła na kolana do kze tylko, ze on jeszcz enie wie,,że ona tam siedzi Potem jakoś się uspokoiło bo wszyscy chyba z pracy powychodzili Dopiro Tesko zaczęła a ja do niej dołączyłam ale cóż i tak jej nie pomogłam w jej problemie z logowaniem Były tez piekne kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jest tu kto ? ja jestem, nie widać mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jest tu kto ? ja jestem, nie widać mnie? widać, widać, witaj kwiaty dla wszystkich pań kilka stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 W IE narzędzia, opcje internetowe, usuń pliki offline, usuń cokies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Myślałem , że zdążę się jeszcze podłączyć do biegu, ale widzę, że bieg zakończony jeden zakończony a jednoczęsnie drugi się zaczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 andrzejka napisał: Teska napisał: Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać no wlasnie pokazuje wszystko ...jakies 12 loginow pracownikow...no i ok...ale moj pokazuje z haslem:( a masz mozillę czy IE? IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jest tu kto ? ja jestem, nie widać mnie? widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Myślałem , że zdążę się jeszcze podłączyć do biegu, ale widzę, że bieg zakończony jeden zakończony a jednoczęsnie drugi się zaczał to do biegu start. Kto tym razem w czołówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 andrzejka napisał: Teska napisał: Wtajcie no i tak od razu mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac??? no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem Ja tam tez z tych mniej kumatych ale moze pomyl sie raz jeszcze i wtedy chociaż haśła nie będzie się wyśłwietlać no wlasnie pokazuje wszystko ...jakies 12 loginow pracownikow...no i ok...ale moj pokazuje z haslem:( a masz mozillę czy IE? IE instrukcja powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts