forum_user 08.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jadę jutro do Warszawki i muszę się przygotować, więc muszę cie zostawić samego, ale napewno ktoś się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba każdy świętuje 8 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jadę jutro do Warszawki i muszę się przygotować, więc muszę cie zostawić samego, ale napewno ktoś się zjawi myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba każdy świętuje 8 Marca Robią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jak to Pan Bóg stwarzał kobietę Kiedy Bóg stworzył kobietę, był to już jego 6 dzień pracy i w dodatku po godzinach...Pojawił się anioł i spytał:- Czemu tyle czasu ci to zajmuje?Bóg mu odpowiedział:-Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastikowa, ma 200 ruchomych części, wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma łono, w którym mieści sie dwoje dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każdą rzecz od startego kolana do złamanego serca.Anioł starał się powstrzymać Boga:- To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra.- Nie mogę, powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskie memu sercu.Anioł zbliżył się i dotknął kobiety:- Ale zrobiłeś ja taką miękką ?- Ona jest miękką, ale zrobiłem ja także twardą. Nawet nie wiesz ile może znieść lub osiągnąć.- Będzie myśleć? - spytał aniołBóg odpowiedział:- Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować.Anioł zauważył coś, zbliżył i dotknął policzka kobiety.- Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za wiele rzeczy.-To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza.- A po co są łzy? - zapytał anioł.Bóg powiedział:- Łza to jest forma, którą ona wyraża swoja radość, wstyd rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem.- Jesteś geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające.- Kobiety maja siłę, która zdumiewa mężczyzn. Maja dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć - śpiewają, kiedy chcą płakać - plączą, kiedy są szczęśliwe i śmieją się, kiedy są zdenerwowane. Walczą o to, w co wierzą - sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzająsię na "nie" jako odpowiedź, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupiąsobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak. Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą, kiedy ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się, kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce,kiedy umiera przyjaciel, cierpią, kiedy tracą członka rodziny, ale są silne, kiedy nie ma skąd wziąćsiły. Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadza, latają, chodzą lub wysyłają Ci maile żeby powiedzieć Ci, że Cię kochają.Serce kobiety jest tym, co powoduje, że świat się kręci. Kobiety robią więcej niż to, że rodzą. Przynoszą radość i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety maja wiele do powiedzenia i do dania. Tak, serce kobiety jest zadziwiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba każdy świętuje 8 Marca Robią to ja chyba też pójdę i zrobię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Trini fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Trini fajnie że jesteś a Ty nie poszedłeś na "TO" ??? bo myślałam, że sama zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Trini fajnie że jesteś a Ty nie poszedłeś na "TO" ??? bo myślałam, że sama zostałam jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 miło będzie pogadać z kimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 miło będzie pogadać z kimś no pewnie a o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 miło będzie pogadać z kimś no pewnie a o czym? o czymkolwiek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dzisiaj cały dzieńdamom ustępujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 miło będzie pogadać z kimś no pewnie a o czym? o czymkolwiek, achaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 miło będzie pogadać z kimś no pewnie a o czym? o czymkolwiek, achaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jak minął dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jesteś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy znó sam ze sobą gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts