Joanna i Janusz 08.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Gratulki Marcel! Ale dziś stron nastukałeś!!! Chyba jedną tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Jaka książeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam http://forum.erodzice.com/images/smiles/113.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam http://forum.erodzice.com/images/smiles/113.gif Trini co to za gifek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam A nie mówiłem! Z szacunkiem dla inż. ale to jest twoja klapa dzisiaj ,jeśli chodzi o stronke. A ostrzegałem przed toba na poprzedniej... . ....mieli szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Stworzył Pan Bóg rośliny, patrzy i cieszy się, że takie ładne się udały. Stworzył Pan Bóg zwierzęta i patrzy na nie zadowolony, bo są przepiękne. Stworzył Pan Bóg mężczyznę. No wyszedł idealny. Stworzył Pan Bóg kobietę. Patrzy, patrzy i stwierdza: - Ty to się będziesz musiała malować. taaa.... no gratuluję taktu wyczucia i dobrego smaku w takim dniu Trini ..bez urazy . To tak dla rozluźnienia ...tego dnia . http://forum.erodzice.com/images/smiles/124.gif no dobra tym razem Ci wybaczę... http://forum.erodzice.com/images/smiles/42.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam A nie mówiłem! Z szacunkiem dla inż. ale to jest twoja klapa dzisiaj ,jeśli chodzi o stronke. A ostrzegałem przed toba na poprzedniej... . ....mieli szczęście. Dlaczego klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo a coooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam http://forum.erodzice.com/images/smiles/113.gif Trini co to za gifek? masz wątpliwości co do miłego powitania? no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo a coooooo Powiedz mi co czytasz, a ja Ci powiem kim jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. Czy widzisz tu groźnych przeciwników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba zaraz stąd spadnę... poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba czas spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts