EDZIA 08.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jajcek mnie zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dobry wieczór .....i .....DOBRANOC Cześć Ew-ka. Twój syn to niezły przystojniak jest co mogę obiektywnie stwierdzić (bo jestem facetem) oooo...... .......dzięki ,dzięki ......Przystojniaku z Gór .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee Muszę Ci powiedzieć EDZIU - jestem rozczarowany, ale jakoś nigdzie nie widziąłem oficjalnych informacji po spotkaniu. Ślepy jestem czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee O czym gadać, bo nie chce mi się wracać ....ale dziś stukot tu był..tyle stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dobry wieczór .....i .....DOBRANOC Cześć Ew-ka. Twój syn to niezły przystojniak jest co mogę obiektywnie stwierdzić (bo jestem facetem) oooo...... .......dzięki ,dzięki ......Przystojniaku z Gór .... Nie jestem przystojniak z gór ale Mamoń z Zalasewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee Muszę Ci powiedzieć EDZIU - jestem rozczarowany, ale jakoś nigdzie nie widziąłem oficjalnych informacji po spotkaniu. Ślepy jestem czy co A co byś chciał wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee cześć Edzia i Tola Heniek Was serdecznie pozdrawia ..... http://images1.fotosik.pl/1/23z32o2e4lbrbxao.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee O czym gadać, bo nie chce mi się wracać ....ale dziś stukot tu był..tyle stronek Było szaleństwo. W rezultacie Kasia jest na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dobry wieczór .....i .....DOBRANOC Cześć Ew-ka. Twój syn to niezły przystojniak jest co mogę obiektywnie stwierdzić (bo jestem facetem) Nie tylko niezły przystojniak, ale i bardzo miły... Ehhh gdybym tak ździebko młodsza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee Muszę Ci powiedzieć EDZIU - jestem rozczarowany, ale jakoś nigdzie nie widziąłem oficjalnych informacji po spotkaniu. Ślepy jestem czy co A co byś chciał wiedzieć? Jak nie wiem co było to jak mogę odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kurcze morze bym trzasnął stronke ,tylko niewiem jak dlugo tu inż. mamoń bedzie, bo mi sie juz spac chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czeeee cześć Edzia i Tola Heniek Was serdecznie pozdrawia ..... http://images1.fotosik.pl/1/23z32o2e4lbrbxao.jpg Jakie pięęęękne. Ew-ka Ty to masz facetów...jeden sympatyczny przystojniak, drugi taki szarmancki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dobry wieczór .....i .....DOBRANOC Cześć Ew-ka. Twój syn to niezły przystojniak jest co mogę obiektywnie stwierdzić (bo jestem facetem) Nie tylko niezły przystojniak, ale i bardzo miły... Ehhh gdybym tak ździebko młodsza była Widzisz Ew-ka - EDZIA potwierdza moją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie jestem przystojniak z gór ale Mamoń z Zalasewa ale widziałam Cie na tle gór i tak mi sie kojarzysz Janosiku ....szczególnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ew-ka podziękuj Heńkowi za te piękne róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kurcze morze bym trzasnął stronke ,tylko niewiem jak dlugo tu inż. mamoń bedzie, bo mi sie juz spac chce. Odejdę przed końcem i Tobie radzę uczyń podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie jestem przystojniak z gór ale Mamoń z Zalasewa ale widziałam Cie na tle gór i tak mi sie kojarzysz Janosiku ....szczególnie dzisiaj warunki fizyczne mam jakby nie całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/202/244.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts