monka 09.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja udaję sie do pracy a wam życze miłego klikania Kasiu dokonałaś rzeczy wielkiej a co dziś będzie sie działo miłego świętowania upsss nie zauważyłam że to ten strzał kze dostanie zawału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja udaję sie do pracy a wam życze miłego klikania Kasiu dokonałaś rzeczy wielkiej a co dziś będzie sie działo miłego świętowania upsss nie zauważyłam że to ten strzał kze dostanie zawału zdaje się, że dzisiaj wraca Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu Za taki wyczyn należy Ci się wielkie LLLLUUUUUUUUUU http://www.wdwwarmia.com.pl/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dziękuję wszystkim za pomoc i gaty, a przede wszystkim dziękuję mojej mamie, że mnie urodziła i umożliwiła mi działanie na RW, dziękuję mojemu mężowi, że pomomo tego, że już wie co to RW to szczęśliwie tu nie zagląda - mam nadzieję - dziękuję Muratorowi za stworzenie tego forum, dziękuję sklepowej, która to mi rano bułki sprzedała, dziękuję ... Zapraszam na skromny poczęstunek: http://www.e-drinks.com.pl/images/wino.jpg kieliszki czekają http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Red_Wine_Glas.jpg/149px-Red_Wine_Glas.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/White_Wine_Glas.jpg/140px-White_Wine_Glas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dziękuję wszystkim za pomoc i gaty, a przede wszystkim dziękuję mojej mamie, że mnie urodziła i umożliwiła mi działanie na RW, dziękuję mojemu mężowi, że pomomo tego, że już wie co to RW to szczęśliwie tu nie zagląda - mam nadzieję - dziękuję Muratorowi za stworzenie tego forum, dziękuję sklepowej, która to mi rano bułki sprzedała, dziękuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Boję się trochę, że po zamontowaniu balustrady, krzyżaka, po bokach kratek na pnącza zrobi się bałagan na tej ścianie....sama nie wiem Tolu - a jaki kształt będzie miała balustrada? Narysuj to w tamtym wątku. Może z balustradą ten krzyżak będzie lepiej wyglądał? Maluszku, balustrada tak jak ogrodzenie będzie metalowa. Pionowe metalowe pręty, bez udziwnień. A może zrobić jakąś inną? Zostaw prostą. Już wiem dlaczego ten krzyżak mi nie pasuje. Po prostu on wybija się na pierwszy plan i cały kształt domu przy nim ginie. A może najpierw zrób barierkę, posadź pnącza (możesz do podbitki umocować stalowe liny (które z daleka będą niewidoczne) i po tych linach pnącza ładnie będą się pięły) i zobaczysz jak to będzie wyglądał. Krzyżaka zawsze w każdej chwili można zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu - gratuuuuuuuuuuuuuuuuulki http://www.boliviapuertapuerta.com/fotos/choco.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kelnerzy już idą http://www.catering.mazurkas.pl/zdjecia/_1013345.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Muszę wynająć inną firmę, bo za dużo kombinują w takim tempie to z głodu zejdziemy http://www.catering.mazurkas.pl/zdjecia/_1013566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Częstujcie się http://www.catering.mazurkas.pl/zdjecia/016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 witajcie gratulki dla Kaśki całkiem niezła opalenizna posiadaczki gatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 witajcie gratulki dla Kaśki całkiem niezła opalenizna posiadaczki gatek Dzięki Wczoraj było ustalone, że posiadaczki to dzieło photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witajcie rekordziści. Kasiu - gratuluję. Kze - co się z Toba dzieje! RW górą zawsze i wszędzie !!!!!! A filiżanki się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć Fizyk, miło było Cię widzieć - w przelocie niestety jak wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć Fizyk, miło było Cię widzieć - w przelocie niestety jak wszystkich NIestety, żeby z każdym pogadać tak jak by się chciało, zbrakłoby czasu . Spotkanie powinno być dłuższe. Ale przynajmniej z większością udało nam się wymienić uścisk dłoni, nawiązać kontakt wzrokowy, usmiechnąć się a nawet trochę pogadać. Tego forum nam nie dostarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 NIestety, żeby z każdym pogadać tak jak by się chciało, zbrakłoby czasu . Spotkanie powinno być dłuższe. Ale przynajmniej z większością udało nam się wymienić uścisk dłoni, nawiązać kontakt wzrokowy, usmiechnąć się a nawet trochę pogadać. Tego forum nam nie dostarczy Czy dłuższe to nie wiem, na koniec garstka nas została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Czy dłuższe to nie wiem, na koniec garstka nas została Następną razą nie wyjdę jako ostatni. Wygonili mnie, bo ktoś nie mógł wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Następną razą nie wyjdę jako ostatni. Wygonili mnie, bo ktoś nie mógł wyjechać my też kogoś wywoływaliśmy - ale to nie byłeś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Boję się trochę, że po zamontowaniu balustrady, krzyżaka, po bokach kratek na pnącza zrobi się bałagan na tej ścianie....sama nie wiem Tolu - a jaki kształt będzie miała balustrada? Narysuj to w tamtym wątku. Może z balustradą ten krzyżak będzie lepiej wyglądał? Maluszku, balustrada tak jak ogrodzenie będzie metalowa. Pionowe metalowe pręty, bez udziwnień. A może zrobić jakąś inną? Zostaw prostą. Już wiem dlaczego ten krzyżak mi nie pasuje. Po prostu on wybija się na pierwszy plan i cały kształt domu przy nim ginie. A może najpierw zrób barierkę, posadź pnącza (możesz do podbitki umocować stalowe liny (które z daleka będą niewidoczne) i po tych linach pnącza ładnie będą się pięły) i zobaczysz jak to będzie wyglądał. Krzyżaka zawsze w każdej chwili można zamontować. Maluszku, w tym jest problem, że montaż krzyżaka musi się odbyć przed zrobieniem podbitki. A mnie fachowcy wchodzą w przyszłym tygodniu. Zwariuję, no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tola a mi ten krzyżak pasuje, tylko brudząca ptica trochę burzy ten porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts