SławekD-żonka 09.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 zakończyliśmy już uroczystości urodzinkowe Zuzi... 2 lata obchodziliśmy dwa dni, to co będzie na 18-tkę??? ale było imprezowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 o Marcel te to mi się podobają a które nie? te stringi z kokardką jak dla mnie straszne były jakieś takie kurczę wietnamskie Mój teść mówi: nici w życi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 o Marcel te to mi się podobają a które nie? te stringi z kokardką jak dla mnie straszne były jakieś takie kurczę wietnamskie Mój teść mówi: nici w życi oooo i bardzo dobrze mówi - ja nie znoszę jak coś uwiera, w ogóle horror jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Krzysiuuu dzieki. Dzwonil wlasnie Cieszę sie. Dogadasz się, nie dogadasz zawsze przynajmniej bedziesz miał jakąś wycene i przyzwoitą ekipę na swojej liście. Od przypbytku głowa nie boli, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu na górze są gatki dla Ciebie, widziałaś? Nie widziałam Dziękuję śliczne są Gatki gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Krzysiuuu dzieki. Dzwonil wlasnie Cieszę sie. Dogadasz się, nie dogadasz zawsze przynajmniej bedziesz miał jakąś wycene i przyzwoitą ekipę na swojej liście. Od przypbytku głowa nie boli, nie? Tez jestem tego zdania im wiecej informacji tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu na górze są gatki dla Ciebie, widziałaś? Nie widziałam Dziękuję śliczne są Gatki gratki! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Mam nadzieję, że wszyscy odnoszą takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 zakończyliśmy już uroczystości urodzinkowe Zuzi... 2 lata obchodziliśmy dwa dni, to co będzie na 18-tkę??? ale było imprezowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 uwaga KZE wrócił !!!!! Biedny, nie ucieszy się na to co tu zastanie Jakbyście dziewczyny zgadły!!! A kiedy nastapiła detronizacja? Wczoraj usadowiłam Ci się na kolanach, a zwolniłam je dzisiaj To widze, że wczoraj była bardzo miła atmosfera... chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Mam nadzieję, że wszyscy odnoszą takie wrażenie No wiesz? Jak ktos mógłby odnieść inne wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Mam nadzieję, że wszyscy odnoszą takie wrażenie No wiesz? Jak ktos mógłby odnieść inne wrażenie? No niestety mógłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Mam nadzieję, że wszyscy odnoszą takie wrażenie No wiesz? Jak ktos mógłby odnieść inne wrażenie? No niestety mógłby Eeeee Nie możliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu: gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 przerwa na kawę . Ma ktoś ochotę http://www.tchibo.pl/_i/bary/cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 chyba nie była ciężka skoro jej nie zauważyłeś... Widziałem Kasię na zjeździe forum, nie waży duzo... Pochlebco, powinno być - nie waży aż tak dużo Przeciez wszyscy na zdjęciu widzą, że nie ważysz dużo. Pochlebco? Mam nadzieję, że wszyscy odnoszą takie wrażenie No wiesz? Jak ktos mógłby odnieść inne wrażenie? No niestety mógłby Eeeee Nie możliwe! Wierzę Ci - i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts