SławekD-żonka 09.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu, jak się uczyć, to od najlepszych, zadzwonię wieczorem Nie ma sprawy, po bajce czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 kasiu gratuluję tytułu!!! Dziękuję, ale chyba niedługo sie nim nacieszę Gratki gatki!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Maksiu - czy mógłbym dostac tytuł NIEPRZECHODNI? No właśnie, czy możemy złożyć wniosek - który będzie pozytywnie rozpatrzony - o taki dożywotni tytuł - bo bana nie planujemy, zresztą my grzeczni jesteśmy i w ogóle bardzo fajni i co tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasia - gratuluję tytułu :D:D A my spadamy zaraz na miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasia - gratuluję tytułu :D:D A my spadamy zaraz na miasto... Dziękuję Kasę lecicie wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu wielkie gratulacje (ale przyznaj, że ten tytuł to wyłącznie dlatego, że ja byłam zapracowana i nie było konkurencji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasia - gratuluję tytułu :D:D A my spadamy zaraz na miasto... Dziękuję Kasę lecicie wydawać też ale na casting znowu pędzimy mnie sie nie chce, ale młoda sie uparła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu wielkie gratulacje (ale przyznaj, że ten tytuł to wyłącznie dlatego, że ja byłam zapracowana i nie było konkurencji ) i dlatego, że MArcin odpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu wielkie gratulacje (ale przyznaj, że ten tytuł to wyłącznie dlatego, że ja byłam zapracowana i nie było konkurencji ) Dziękuję A teraz to się wszystko wydało myślałam, że nikt nie zauważy tego, ale wygadałaś no trudno, teraz to muszę się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasia - gratuluję tytułu :D:D A my spadamy zaraz na miasto... Dziękuję Kasę lecicie wydawać też ale na casting znowu pędzimy mnie sie nie chce, ale młoda sie uparła po prostu rośnie gwiazda i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu wielkie gratulacje (ale przyznaj, że ten tytuł to wyłącznie dlatego, że ja byłam zapracowana i nie było konkurencji ) Dziękuję A teraz to się wszystko wydało myślałam, że nikt nie zauważy tego, ale wygadałaś no trudno, teraz to muszę się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasia - gratuluję tytułu :D:D A my spadamy zaraz na miasto... Dziękuję Kasę lecicie wydawać też ale na casting znowu pędzimy mnie sie nie chce, ale młoda sie uparła Gwiazdeczka Ci rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 oj dziewczynki.... może i gwiazdeczka, ale jak mnie sieeee nieeee chceeee.... do jakiegoś filmu fabularnego, i tak z tego nic nie będzie to po co isć? Czekam aż mi łeb wyschnie i coraz bardziej mi sie nie chce... kopsnijcie mnie coooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu, a Twoja Dorotka to nie gwiazdeczka? Pięknie na tym śniegu wyglada już się nie mogą doczekać, aż moja taka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 oj dziewczynki.... może i gwiazdeczka, ale jak mnie sieeee nieeee chceeee.... do jakiegoś filmu fabularnego, i tak z tego nic nie będzie to po co isć? Czekam aż mi łeb wyschnie i coraz bardziej mi sie nie chce... kopsnijcie mnie coooo??? Hmmm to ja tak na zad [by nie powiedziec brzydko ]: jak się baaaardzo nie chce iść na imprezę - to ZAWSZE jest super zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 oj dziewczynki.... Może i gwiazdeczka, ale jak mnie sieeee nieeee chceeee.... Do jakiegoś filmu fabularnego, i tak z tego nic nie będzie to po co isć? Czekam aż mi łeb wyschnie i coraz bardziej mi sie nie chce... Kopsnijcie mnie coooo??? kopsam cię trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu, a Twoja Dorotka to nie gwiazdeczka? Pięknie na tym śniegu wyglada już się nie mogą doczekać, aż moja taka będzie Funia - to już bliżej jak dalej A gwiazdeczka jest moja własna, najukochańsza, siedzę w pracy i już myślę kiedy ją zobaczę - tego szkrabka co z piskiem 'mama mama' biegnie i rzuca się na szyję - szkoda, że tak nie będzie wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 oj dziewczynki.... może i gwiazdeczka, ale jak mnie sieeee nieeee chceeee.... do jakiegoś filmu fabularnego, i tak z tego nic nie będzie to po co isć? Czekam aż mi łeb wyschnie i coraz bardziej mi sie nie chce... kopsnijcie mnie coooo??? Hmmm to ja tak na zad [by nie powiedziec brzydko ]: jak się baaaardzo nie chce iść na imprezę - to ZAWSZE jest super zabawa święta racja i nazajutrz nawet głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kasiu, a Twoja Dorotka to nie gwiazdeczka? Pięknie na tym śniegu wyglada już się nie mogą doczekać, aż moja taka będzie Funia - to już bliżej jak dalej A gwiazdeczka jest moja własna, najukochańsza, siedzę w pracy i już myślę kiedy ją zobaczę - tego szkrabka co z piskiem 'mama mama' biegnie i rzuca się na szyję - szkoda, że tak nie będzie wiecznie noooo jak mawia koleżanka mojeo męża: "cieszcie się Hanią póki mała, bo potem jeszcze usłyszycie - JA WAS WSZYSTKICH NIENAWIDZĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.03.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 czuję się pokopsana przez Was No lecę, bo dziecko się domaga zrobienia fryzury, ubrania w ekstra ciuchy i ... makijażu?? matko jedyna, padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts