inż. Mamoń 09.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 1629? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 verunia - gatki, ale zaskakujące rozstrzygnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 verunia - gatki, ale zaskakujące rozstrzygnięcie Dzięki, ale mało mnie zadeptaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ha ale Was Verunia wyślizgała gatki kochana, gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Na Ciebie wcale nie jestem zły. Czuję się nie fajnie bo mam typowy podpis pod nikiem. To że ktoś mnie wyprzedził w rankingu - bez przesady. To tylko zabawa. Ale orginalny podpis to co innego. Za pomocą podpisu pod nickiem wyróżniałem sie z tłumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gratki gratki!!! Wygrałaś w doborowym gronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gatki http://www.intymna.bptnet.pl/princess/cbls2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zbliża się koniec strony i mało osób??? Muszę powiedzieć, że pomysł z tym przechodnim tytułem Liderum Recordum to mi sie nie podoba... Lider jest jeden, liderem jest ten kto jest na czele rankingu. Masz motywacje do walki o odzyskanie tytułu championa :D pozdrawiam m. Bez przesady... Mi zależało na stałym tytule, a nie na przechodnim. Może przeciez być Liderum Recordum i być np. honorowy Liderum Recordum skoro w realu bywają honorowi Prezesi. Takie "zabieranie" tytułu jest dla właściciela nick'a niefajne... Alez nie ma sie czym obruszać, zobaczymy może uda się coś załatwic, ale niczego nie obiecuje. Trudno zeby Lider byl stałym tytułem skoro zalezy on od pozycji w rankingu. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało aha już widzę jak mu szczerze współczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Na Ciebie wcale nie jestem zły. Czuję się nie fajnie bo mam typowy podpis pod nikiem. To że ktoś mnie wyprzedził w rankingu - bez przesady. To tylko zabawa. Ale orginalny podpis to co innego. Za pomocą podpisu pod nickiem wyróżniałem sie z tłumu... Tu ze wstydem przyznaję, że fajny jest taki inny podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Kasiu, na ciebie napewno nie, raczej na mnie, lepiej ze na mnie niż na Ciebie, wiekszy jestem.. łatwiem przyjme złość Kze, ale gdyby tak adrenalinka zadziałala w kierunku odzyskania tytułu, było by jeszcze fajniej m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zbliża się koniec strony i mało osób??? Muszę powiedzieć, że pomysł z tym przechodnim tytułem Liderum Recordum to mi sie nie podoba... Lider jest jeden, liderem jest ten kto jest na czele rankingu. Masz motywacje do walki o odzyskanie tytułu championa :D pozdrawiam m. Bez przesady... Mi zależało na stałym tytule, a nie na przechodnim. Może przeciez być Liderum Recordum i być np. honorowy Liderum Recordum skoro w realu bywają honorowi Prezesi. Takie "zabieranie" tytułu jest dla właściciela nick'a niefajne... Alez nie ma sie czym obruszać, zobaczymy może uda się coś załatwic, ale niczego nie obiecuje. Trudno zeby Lider byl stałym tytułem skoro zalezy on od pozycji w rankingu. pozdrawiam m. Przecież Liderum Rekordum nie musi oznaczać bycia liderem (Królem) w rankingu RW... Może być Król (Królowa) rekordum, lider, prezes itp. W każdym wypadku licze na Ciebie Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. SławekD-żonka - 128 2. kze - 124 3. Whisper - 117 4. inż. Mamoń - 112 5. Joanna i Janusz - 107 6. Jajcek - 98 7. Kasztanka - 85 8. maksiu - 77 9. fizyk - 73 10. Majka - 65 11. Teska - 55 12. Sonika - 51 13. badi - 42 14. Olkalybowa -39 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 33 18. monka - 31 19. markus_gdynia ,andrzejka - 28 21. Jezier - 2722. verunia- 18 23. Funia, Witos, Trini, 26. Agniesia - 14 27. joola - 13 28. Nefer, żaba_gonia - 12 30. Jane - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6 36. ania, lafcadio, Tola - 5 39. Ewuś, Paty, andre59, Edzia - 4 42. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Ew-ka, Agacka, Marcel 2000- 3 49. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 52. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek - 1 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Na Ciebie wcale nie jestem zły. Czuję się nie fajnie bo mam typowy podpis pod nikiem. To że ktoś mnie wyprzedził w rankingu - bez przesady. To tylko zabawa. Ale orginalny podpis to co innego. Za pomocą podpisu pod nickiem wyróżniałem sie z tłumu... Tu ze wstydem przyznaję, że fajny jest taki inny podpis Potwierdzam, potwierdzam. Jak ja dostałem nowy podpis to czułem sie bardzo, bardzo super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zbliża się koniec strony i mało osób??? Muszę powiedzieć, że pomysł z tym przechodnim tytułem Liderum Recordum to mi sie nie podoba... Lider jest jeden, liderem jest ten kto jest na czele rankingu. Masz motywacje do walki o odzyskanie tytułu championa :D pozdrawiam m. Bez przesady... Mi zależało na stałym tytule, a nie na przechodnim. Może przeciez być Liderum Recordum i być np. honorowy Liderum Recordum skoro w realu bywają honorowi Prezesi. Takie "zabieranie" tytułu jest dla właściciela nick'a niefajne... Alez nie ma sie czym obruszać, zobaczymy może uda się coś załatwic, ale niczego nie obiecuje. Trudno zeby Lider byl stałym tytułem skoro zalezy on od pozycji w rankingu. pozdrawiam m. Może by tak coś w stylu recordum ale zamiast liderum coś na modłę najwyższe wajemniczenie recordum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Na Ciebie wcale nie jestem zły. Czuję się nie fajnie bo mam typowy podpis pod nikiem. To że ktoś mnie wyprzedził w rankingu - bez przesady. To tylko zabawa. Ale orginalny podpis to co innego. Za pomocą podpisu pod nickiem wyróżniałem sie z tłumu... Jesli do wyróżnienia się z tłumu potrzebujesz tytułu pod nickiem to sorry, ale wydaje mi się ze i tak sie wyróżniasz, a podpis nie ma nic do rzeczy. A kto dostał dyplom?? wielu z podpisami nie dostało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 STRESZCZENIEZaczęła nasza nowa LIDERKA. Było coś o gryzieniu, szczypaniu i kopaniu, ale nie wiem kto kogo. KZE jest trochę smutny bo stracił tytuł, zakończyła Funia za ktora ja szybciutko się wepchnęłam do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts