SławekD-żonka 09.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cześć wszystkim kze - to przykre co Ciebie spotkało Zabrzmiało, jakby jakaś ogromna krzywda go spotkała, no ale przecież zdrowy jest Kze - mocno jesteś na mnie zły??? Nic sie nie łam, zaraz Inżyniero nas wyprzedzi Kasiu, na ciebie napewno nie, raczej na mnie, lepiej ze na mnie niż na Ciebie, wiekszy jestem.. łatwiem przyjme złość Kze, ale gdyby tak adrenalinka zadziałala w kierunku odzyskania tytułu, było by jeszcze fajniej m. Na razie jeszcze jesteś większy, ale jak tak będziesz spadał z wagi, to będziesz się miał za kim schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Przecież Liderum Rekordum nie musi oznaczać bycia liderem (Królem) w rankingu RW... Może być Król (Królowa) rekordum, lider, prezes itp. W każdym wypadku licze na Ciebie Maksiu. Prosze o duuuużo cierpliwości m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dyplom - super sprawa. Zgadzam się. Bardzo byłem zaskoczony. Kazdy stara sie być orginalniejszy, inny niż inni. Tytuł Olimp moze wyrobić sobie każdy... Chyba nie chce mi się już gadać o podpisie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Przecież Liderum Rekordum nie musi oznaczać bycia liderem (Królem) w rankingu RW... Może być Król (Królowa) rekordum, lider, prezes itp. W każdym wypadku licze na Ciebie Maksiu. Prosze o duuuużo cierpliwości m. Ufami Ci i będe cierpliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dyplom - super sprawa. Zgadzam się. Bardzo byłem zaskoczony. Kazdy stara sie być orginalniejszy, inny niż inni. Tytuł Olimp moze wyrobić sobie każdy... Chyba nie chce mi się już gadać o podpisie.. Ok... koniec o podpisach... dyplom oprawiony? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Przecież Liderum Rekordum nie musi oznaczać bycia liderem (Królem) w rankingu RW... Może być Król (Królowa) rekordum, lider, prezes itp. W każdym wypadku licze na Ciebie Maksiu. Prosze o duuuużo cierpliwości m. Ufami Ci i będe cierpliwy! W zaistniałej sytuacji - podpisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dyplom - super sprawa. Zgadzam się. Bardzo byłem zaskoczony. Kazdy stara sie być orginalniejszy, inny niż inni. Tytuł Olimp moze wyrobić sobie każdy... Chyba nie chce mi się już gadać o podpisie.. Ok... koniec o podpisach... dyplom oprawiony? :D m. No właśnie??? A reszta - co nasi obdarowani zrobili z dyplomami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.03.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No nic wieczorem przyjdę i znowu wyprobuję moja nową metodę czajnikowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tu ze wstydem przyznaję, że fajny jest taki inny podpis Potwierdzam, potwierdzam. Jak ja dostałem nowy podpis to czułem sie bardzo, bardzo super... ja również z tej okazji zaproponowałabym sobie np. honorowego zamykacza stronek albo np. Fuino-Hanio-mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dyplom - super sprawa. Zgadzam się. Bardzo byłem zaskoczony. Kazdy stara sie być orginalniejszy, inny niż inni. Tytuł Olimp moze wyrobić sobie każdy... Chyba nie chce mi się już gadać o podpisie.. Ok... koniec o podpisach... dyplom oprawiony? :D m. Dyplom będzie oprawiony i już szykuję dla niego miejsce w moim hobby roomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No nic wieczorem przyjdę i znowu wyprobuję moja nową metodę czajnikowania Tajna broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No nic wieczorem przyjdę i znowu wyprobuję moja nową metodę czajnikowania Tajna broń Biorąc pod uwagę, że teraz zdobyłas punkta to ta broń działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dyplom - super sprawa. Zgadzam się. Bardzo byłem zaskoczony. Kazdy stara sie być orginalniejszy, inny niż inni. Tytuł Olimp moze wyrobić sobie każdy... Chyba nie chce mi się już gadać o podpisie.. Ok... koniec o podpisach... dyplom oprawiony? :D m. Dyplom będzie oprawiony i już szykuję dla niego miejsce w moim hobby roomie... Miejsce wydaje się być idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No nic wieczorem przyjdę i znowu wyprobuję moja nową metodę czajnikowania Tajna broń a ja myślałam że czajnikowanie to czjnikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No nic wieczorem przyjdę i znowu wyprobuję moja nową metodę czajnikowania Tajna broń a ja myślałam że czajnikowanie to czjnikowanie ale czajnikowanie można udoskonalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 co? smutniutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 I gdzie wszyscy zwiali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts