SławekD-żonka 09.03.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Maksiu, to już było ustalone - piekne sylwetki sa dziełem photo shopa Ale tutaj się pozmienialo bo ja wiem.. jak sie postaram.. to kto wie...moze bez photoshopa da rade Zaklepane, teraz Ty się staraj, a my czekamy na fotki Prawda dziewczyny że czekamy zapomnij.. w zyciu nie pokaże swojego plaskiego (w przyszlosci) brzucha... zona by mnie zabila na smierc m. jak to nie? Na plażę Cię zabierzemy Tu jest pewne ryzyko, że 'nowy' Maksiu nie będzie się chciał z nami pokazać no dobra. Trzeba będzie sie wziąć za swój płaski brzuch /w przyszlości/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Albo położyć się na czymś płaskim brzuchem do dołu. Witam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Ja mam jak wciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Ja mam jak wciągnę ile można wytrzymac na bezdechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Ja mam jak wciągnę ile można wytrzymac na bezdechu Na pierwsze wrażenie wystarczy a to się liczy najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Ja mam jak wciągnę ile można wytrzymac na bezdechu Na pierwsze wrażenie wystarczy a to się liczy najbardziej no tak, jak ma oceniać facet, to pewnie tak długie nogi, biust na miejscu, włos falujący /biust też /, talia osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. SławekD-żonka - 128 2. kze - 124 3. Whisper - 117 RANY BOSKIE!!! :o SławekD-żonka... gatki! http://www.vintageslips.com/images/Disk%20VS1/vs1-207.jpg Kze się nie zapłakał na śmierć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Albo położyć się na czymś płaskim brzuchem do dołu. Witam . Cześć Olka! Jak wfistka możesz coś doradzić na temat płaskiego brzucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. SławekD-żonka - 128 2. kze - 124 3. Whisper - 117 RANY BOSKIE!!! :o SławekD-żonka... gatki! http://www.vintageslips.com/images/Disk%20VS1/vs1-207.jpg Kze się nie zapłakał na śmierć? Prezes - zdziwiony Za gatki - gacie!!! - dziękuję, obawiałam się takich, co to bym z nich mogła pościel dla rodziny poszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. SławekD-żonka - 128 2. kze - 124 3. Whisper - 117 RANY BOSKIE!!! :o SławekD-żonka... gatki! http://www.vintageslips.com/images/Disk%20VS1/vs1-207.jpg Kze się nie zapłakał na śmierć? Zapłakał nad zmianą podpisu pod nick. To że nie jestem na pierwszym miejscu nie jest specjalnym problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Prezes - zdziwiony Za gatki - gacie!!! - dziękuję, obawiałam się takich, co to bym z nich mogła pościel dla rodziny poszyć W ciężkim szoku jestem, bo pociągnęłaś tak, że hej! Coś czuję, że się zaraz inni do roboty wezmą A ja spokojnie sobie posiedzę na moich 118, bo przed was się nie dopcham Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Albo położyć się na czymś płaskim brzuchem do dołu. Witam . Cześć Olka! Jak wfistka możesz coś doradzić na temat płaskiego brzucha... znam fajne ćwiczonka chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Albo położyć się na czymś płaskim brzuchem do dołu. Witam . Cześć Olka! Jak wfistka możesz coś doradzić na temat płaskiego brzucha... znam fajne ćwiczonka chcecie? Eeeeeee, jak trzeba ćwiczyć to nie chcemy Witam po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zapłakał nad zmianą podpisu pod nick. To że nie jestem na pierwszym miejscu nie jest specjalnym problemem... Będziesz gonił? Co ja pytam... pewnie że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A co? Wy nie macie płaskiego brzucha? Wystarczy wciagnąć powietrze! To kazdy potrafi... Albo położyć się na czymś płaskim brzuchem do dołu. Witam . Cześć Olka! Jak wfistka możesz coś doradzić na temat płaskiego brzucha... znam fajne ćwiczonka chcecie? Eeeeeee, jak trzeba ćwiczyć to nie chcemy Witam po pracy witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zapłakał nad zmianą podpisu pod nick. To że nie jestem na pierwszym miejscu nie jest specjalnym problemem... Będziesz gonił? Co ja pytam... pewnie że będziesz Strata jest jak na razie minimalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 witam popołudniowo ......Kasia gratulki za Liderum !!! KZE do psychologa ..... Maksiu - gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 znam fajne ćwiczonka chcecie? Eeeeeee, jak trzeba ćwiczyć to nie chcemy Witam po pracy Hejka inżynierze... widzę że masz takie samo podejście jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Prezes - zdziwiony Za gatki - gacie!!! - dziękuję, obawiałam się takich, co to bym z nich mogła pościel dla rodziny poszyć W ciężkim szoku jestem, bo pociągnęłaś tak, że hej! Coś czuję, że się zaraz inni do roboty wezmą A ja spokojnie sobie posiedzę na moich 118, bo przed was się nie dopcham Jeszcze raz gratulacje Oj działo się tu wczoraj działo Miałam wieeeelu pomocników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts