Olkalybowa 09.03.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 towarzystwo się rozeszło? Ja czuwam, jakoos ostatnio mam podly na stroj i pisanie mi nie idzie Jajcek - nic nie mów więcej. Ja też mam dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 towarzystwo się rozeszło? Ja czuwam, jakoos ostatnio mam podly na stroj i pisanie mi nie idzie Jajcek - nic nie mów więcej. Ja też mam dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzięki za wszysztkich za gratulację! Oczywiście, jak już wyszełem z doła związanego [cenzura] to zacząłem walczyć jak niepluszowy (oj naraziłeś się inż, naraziłeś!! ) lew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 towarzystwo się rozeszło? Ja czuwam, jakoos ostatnio mam podly na stroj i pisanie mi nie idzie Jajcek - nic nie mów więcej. Ja też mam dół. hej smutaski ja też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie ja tez mam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzięki za wszysztkich za gratulację! Oczywiście, jak już wyszełem z doła związanego [cenzura] to zacząłem walczyć jak niepluszowy (oj naraziłeś się inż, naraziłeś!! ) lew. kze - starałem się Cię zmotywować. A jak się wściekłeś to znaczy, że cel osiągnięty. Lew musi być wściekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 [ po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki ....ja umieram zanim skończy się ta godzina. A tak w ogóle to CZEEEEŚĆ! Nieczęsto tu bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie ja tez mam więcej ale Ty to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 [ po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki ....ja umieram zanim skończy się ta godzina. A tak w ogóle to CZEEEEŚĆ! Nieczęsto tu bywam Jagna bywaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 [ po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki ....ja umieram zanim skończy się ta godzina. A tak w ogóle to czeeeeść! Nieczęsto tu bywam czeeeśćććć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie ja tez mam więcej ale Ty to co innego przeciez równouprawnienie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 [ po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki ....ja umieram zanim skończy się ta godzina. A tak w ogóle to CZEEEEŚĆ! Nieczęsto tu bywam Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie ja tez mam więcej I tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 [ po godzinie aerobiku umieram na zawał, gdzie do tego brzuszki ....ja umieram zanim skończy się ta godzina. A tak w ogóle to CZEEEEŚĆ! Nieczęsto tu bywam Cześć. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts