Ew-ka 09.03.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 KZE - gratulki może niepotrzebna będzie wizyta w psychologu ....sam se pomożesz http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/202/412.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja tylko chciałam dodać że w rankingu Trini, Witos i Funia mają 17 pkt. I to chyba ja nachrzaniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. To ja juz wole swoj brzuszek Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie ja tez mam więcej ale Ty to co innego przeciez równouprawnienie jest Majka Ty tu nie ściemniaj. Podaję przykład kobieta biust 94 - talia 93 - dupka 115 Ta kobieta ma klatę > niż pas prawda???? Ale to jeszcze nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 KZE - gratulki może niepotrzebna będzie wizyta w psychologu ....sam se pomożesz http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/202/412.png Może... Należę do zawzietych i jak sobie postawię jakiś cel to do niego dążę. Staram się nie po trupach, ale jak mnie wyrzuca drzwiami to wchodze oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja tylko chciałam dodać że w rankingu Trini, Witos i Funia mają 17 pkt. I to chyba ja nachrzaniłam Tak verunia - to TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja tylko chciałam dodać że w rankingu Trini, Witos i Funia mają 17 pkt. I to chyba ja nachrzaniłam To opublikuj poprawny ranking i będzie po sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr tylko od bilarda kiepsko chudnie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 12 do końca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja tylko chciałam dodać że w rankingu Trini, Witos i Funia mają 17 pkt. I to chyba ja nachrzaniłam To opublikuj poprawny ranking i będzie po sprawie... a co ci będę tę radochę odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Hmmm to ja jestem szczęściarz. W klacie mam więcej niż w pasie to prawie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr tylko od bilarda kiepsko chudnie sie... Ale dobre są szachy i brydż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja tylko chciałam dodać że w rankingu Trini, Witos i Funia mają 17 pkt. I to chyba ja nachrzaniłam To opublikuj poprawny ranking i będzie po sprawie... a co ci będę tę radochę odbierać Ja nie whispetarka, więc nie publikuję rankingu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jajcek wychodź z dołu koniec stronki bliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr tylko od bilarda kiepsko chudnie sie... Ale dobre są szachy i brydż Gra w bierki też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr tylko od bilarda kiepsko chudnie sie... ale jak bila daleko i sie tak do niej ułożysz to brzuch się robi płaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 - Olkalybowa oferuje ćwiczenia Aby brzuszek był płaski trzeba na początek zrzucić zbędne kilogramy. Niestety wykonywanie samych ćwiczeń na mięśnie brzucha nie wiele pomogą. Musza być połączone z wysiłkiem aerobowym, czyli tlenowym, czyli długotrwałym o średniej intensywności. Przy takim wysiłku po około 20 min, zaczynają spalać się tłuszcze. Zalecam, więc godzinkę aerobiku a zaraz po tym wzmacnianie mięśni brzucha i pleców, aby była zachowana równowaga. Jak chodziłem na siłownię to zazwyczaj szło 30min na steperze i 15min bierznia lub wiosła. Potem szły ćwiczenia na brzuszek i pakowanie... W domu planuje kupić steperk i coś jeszcze. Chyba bieznię, bo na skywalkerze męczę się ikrótnie. Oprócz tego planuje mały atlasik. I będziesz ćwiczył? Tak samemu? Gratuluję samozaparcia. Mi się samej nie chce . Dzieki. Planuje jeszcze zakup stołu do bilarda. A poza tym właczę tv i już .. nie będe sam. Ja mam czas i ochotę ok. 21-22. O tej porze zamykaja siłownie.. ooooooooo bilard jest suuupeerr tylko od bilarda kiepsko chudnie sie... Ale dobre są szachy i brydż Gra w bierki też... ponoć sex też odchudza ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ale na boki się rozłazi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 gacie, gacie, gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts