Olkalybowa 09.03.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . Dzięki, jesteś bardzo przewidująca Wiem nawet jakie cyfry padną w sobotę w dużym lotku.Nie grajcie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia - jesteś jak Schumacher albo jak jaki Struś Pędziwiatr.... http://fotogalerie.pl/fotki/25/33/72/b/1113818166353.jpg Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Ola a co ty tam zrzucasz przecie ty taka chudzina wejście na górę było wyzwaniem, a że ze mnie uparciuch musiałm tego dokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 STRESZCZENIE Na poprzedniej stronie KZE strzelił swojego 125 gola. Prezes zapomniał jak się cyka . Olka zaleca godzinę aerobiku na rozgrzewkę a potem intesywną pracę nad brzuszkiem do czego świetnie nadaje się sex. To powiedziała Ew-ka. Potem były gratulacje na zakończenie strony. taka nowa tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach też tak myślę ....w przyszłym tygodniu porywam Mojego na zimowe szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Ola a co ty tam zrzucasz przecie ty taka chudzina wejście na górę było wyzwaniem, a że ze mnie uparciuch musiałm tego dokonać a tak naprawde obraziłam sie na ten wyciąg, co on sobie myślał że jeszcze raz go dosiądę po takim zniewazeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. hmmmm, ja raczej preferuję zjężdżanie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach też tak myślę ....w przyszłym tygodniu porywam Mojego na zimowe szaleństwa gdzie? ja wysłałam zgloszenie na study, ale dopiero w poniedziałek sie dowiem, czy sie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. hmmmm, ja raczej preferuję zjężdżanie w dół A ja lekko w bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. hmmmm, ja raczej preferuję zjężdżanie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo miło się gawędzi, ale idę oddać się domowym przyjemnością prasowanie, sprzatanie, kąpiel w dużej pianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 09.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Hellou Powiem wam historyjke z tego roku, Jechałem z kolesiem na podwójnym krześle , krzesełko sie zaczyna wznosić a kolo woła - o cholera! Ja sie na niego patrze i sie pytam co mu sie stało a on ze narta mu sie wypieła i spadła, Uchyliłem bramke od krzesła i mówie -skacz pan! i on wyskoczył. - Co za luzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach też tak myślę ....w przyszłym tygodniu porywam Mojego na zimowe szaleństwa gdzie? ja wysłałam zgloszenie na study, ale dopiero w poniedziałek sie dowiem, czy sie załapałam do Zakopca..... a co to znaczy zgłoszenie na study? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo miło się gawędzi, ale idę oddać się domowym przyjemnością prasowanie, sprzatanie, kąpiel w dużej pianie. A ja lecę na ten godzinny aerobik. Sex odpada bo męża nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach też tak myślę ....w przyszłym tygodniu porywam Mojego na zimowe szaleństwa gdzie? ja wysłałam zgloszenie na study, ale dopiero w poniedziałek sie dowiem, czy sie załapałam do Zakopca..... a co to znaczy zgłoszenie na study? wyjazd sponsorowany /ogladanie bazy + jazda na nartach/ w programie Oztal i Zillertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Hellou Powiem wam historyjke z tego roku, Jechałem z kolesiem na podwójnym krześle , krzesełko sie zaczyna wznosić a kolo woła - o cholera! Ja sie na niego patrze i sie pytam co mu sie stało a on ze narta mu sie wypieła i spadła, Uchyliłem bramke od krzesła i mówie -skacz pan! i on wyskoczył. - Co za luzak. mógłbyś zostać królem z takim posłuchem wśród poddanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 09.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Hellou Powiem wam historyjke z tego roku, Jechałem z kolesiem na podwójnym krześle , krzesełko sie zaczyna wznosić a kolo woła - o cholera! Ja sie na niego patrze i sie pytam co mu sie stało a on ze narta mu sie wypieła i spadła, Uchyliłem bramke od krzesła i mówie -skacz pan! i on wyskoczył. - Co za luzak. mógłbyś zostać królem z takim posłuchem wśród poddanych chciałem mu powiedziec ze to żart był. ale on był już na dole. Narciaże to tak mają - taką panike w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Majka Ty to masz fajnie ja sobie mogę pozwolić tylko na wyjazd weekendowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Hellou Powiem wam historyjke z tego roku, Jechałem z kolesiem na podwójnym krześle , krzesełko sie zaczyna wznosić a kolo woła - o cholera! Ja sie na niego patrze i sie pytam co mu sie stało a on ze narta mu sie wypieła i spadła, Uchyliłem bramke od krzesła i mówie -skacz pan! i on wyskoczył. - Co za luzak. mógłbyś zostać królem z takim posłuchem wśród poddanych ze strachu wyskoczył, mógł sobie krzywdę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 09.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Verunia ja już gratulowałam na poprzedniej stronie post nr 60 . qtym razem gratki poszły za wczesnie z metod odchudzania najbardziej odpowiada mi jazda na nartach o tak narty są świetne. Raz w połowie drogi na stok spadłam z orczykowego wyciągu i postanowiłam iść na piechtę, spaliłam chyba 3 tony kalorii. Hellou Powiem wam historyjke z tego roku, Jechałem z kolesiem na podwójnym krześle , krzesełko sie zaczyna wznosić a kolo woła - o cholera! Ja sie na niego patrze i sie pytam co mu sie stało a on ze narta mu sie wypieła i spadła, Uchyliłem bramke od krzesła i mówie -skacz pan! i on wyskoczył. - Co za luzak. mógłbyś zostać królem z takim posłuchem wśród poddanych ze strachu wyskoczył, mógł sobie krzywdę zrobić nie ze strachu tylko za narta , materialista jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts