kze 12.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Co jużczajnikujecie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Joasiu,masz nie skomplikopwany dach - to nie plus bo nie wyniesie Cię za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 A łazienka na górze nie jest za mała? Widzę, że chyba jest przy skosie... A może tylko mi tak się wydaje... Jak by nie patrzeć fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... A w czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Joasiu,masz nie skomplikopwany dach - to nie plus bo nie wyniesie Cię za dużo... jezeli nie plus to minus. czyli minus bo tani ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Joasia masz wymuszone, czy grawitacyjne dgp? raczej będzie połączone trójnikiem do instalacji wentylacyjnej, więc będzie wymuszone. Rozwazamy też koncepcję grawitacyjnego, ale u góry są 4 pokoje, więc chyba trzeba puścić ciepło na przedpokój, a przy mechanicznej wentylacji obieg powietrza jest z pokoi, więc ciepło i tak wróciłoby do systemu A macie mieć reku? Wydaje mi się, że dgp grawitacyjne może być przydatne w przypadku braku prądu... mamy mieć reku ten temat omówiliśmy z Whisperem na zlocie- nad kominkiem są kratki, które możesz otworzyć przy braku prądu lub gdy chcesz szybciej nagrzać salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Joasiu,masz nie skomplikopwany dach - to nie plus bo nie wyniesie Cię za dużo... jezeli nie plus to minus. czyli minus bo tani ???? Dziś to chyba coś mi źle idzie pisanie... Oczywiście plus bo tani dach będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... A w czym? ostatnio w wygrywaniu w konkursach, w jakąś manie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No, ale za to grawitacyjna jest tańsza... Może nie warto w tą mechaniczną.. Ale u Whispera jest mechaniczna i jak byłem jakiś czas temu u Prezesa to nic mi nie szumiało... Bierz mechaniczną... Prezes dobrze radzi. Droższa, jakieś przyciski, jakieś pokrętełka, a okna zawsze w razie czego można otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witaj Mamonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzieńdoberek cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 A łazienka na górze nie jest za mała? Widzę, że chyba jest przy skosie... A może tylko mi tak się wydaje... Jak by nie patrzeć fajny projekt. trochę wąska, widzieliśmy ją w realu- od tej strony budynek jest poszerzony o 30 cm i dach nad garażem jest przestawiony wyżej- obecnie łazienka ma 8,3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 1667? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 1667? Oj kze teraz to już mnie chyba strasznie nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... A w czym? ostatnio w wygrywaniu w konkursach, w jakąś manie wpadłam Jakich np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts