Joanna i Janusz 12.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Joasiu,masz nie skomplikopwany dach - to nie plus bo nie wyniesie Cię za dużo... jezeli nie plus to minus. czyli minus bo tani ???? Dziś to chyba coś mi źle idzie pisanie... Oczywiście plus bo tani dach będzie... na to liczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 1667? Oj kze teraz to już mnie chyba strasznie nie lubisz teraz to była uczciwa walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ooranyyy to nowa stronka mamon gartki czajniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 uciekam, do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 A łazienka na górze nie jest za mała? Widzę, że chyba jest przy skosie... A może tylko mi tak się wydaje... Jak by nie patrzeć fajny projekt. trochę wąska, widzieliśmy ją w realu- od tej strony budynek jest poszerzony o 30 cm i dach nad garażem jest przestawiony wyżej- obecnie łazienka ma 8,3 m No to taka zmiana to spoko. Teraz powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ooranyyy to nowa stronka mamon gartki czajniku A Ty czemu aż 2 razy gratulujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już czas? A w ogóle to gratki,gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już czas? tak ale nie mój siedziałam na poprzedniej stronie i czekałam aż ktos coś napisze normalnie blondynka... Gatki Mamoniu :D:D *p.s. wnioskuję o złozenie petycji do redakcji o dodanie emotikonki przedstawiającej gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 uciekam, do następnego razu To do poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ooranyyy to nowa stronka mamon gartki czajniku A Ty czemu aż 2 razy gratulujesz? ?????? siamo wyśło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już czas? tak ale nie mój siedziałam na poprzedniej stronie i czekałam aż ktos coś napisze normalnie blondynka... Gatki Mamoniu :D:D *p.s. wnioskuję o złozenie petycji do redakcji o dodanie emotikonki przedstawiającej gacie A jak on niby miałby wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? no cio Ty ? przecie to zale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... A w czym? ostatnio w wygrywaniu w konkursach, w jakąś manie wpadłam Jakich np? internetowych, radiowych, opisowych... jak się zdarzy - ostatnio - prócz weekendu, to nie ma dnia bez nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? Ja mam dopiero 34lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? no cio Ty ? przecie to zale zycie W OSTATECZNYM mówię Czyli jak już masz 90tkę na karku Imprezkowe zarwane noce nie liczą się - bo odespałeś to w niemowlęctwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? Ja mam dopiero 34lata... no to 17 przespałeś no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć Trini. Widzę, że powoli wszyscy schodzą sie... ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! No pewnie że widziałem. Już mu zdążyłem złożyć gratulki z mojej okazji i spytać kiedy połknie Ciebie Odgrażał się że w ten weekend To muszę starać się... no koniecznie ja to jak ustrzelę jeden pkt na dobę to happy jestem - a jak nie to i tak jest dobrze wyrażam się q czymś innym... A w czym? ostatnio w wygrywaniu w konkursach, w jakąś manie wpadłam Jakich np? internetowych, radiowych, opisowych... jak się zdarzy - ostatnio - prócz weekendu, to nie ma dnia bez nagrody Moja Żona też dużo razy brała udział w jakichś konkursach i co i raz wygrywa. Ja nie.. Ale niektórzy mają szczęście, a inni nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cześć klikacze jak się spało? Nieźle, tylko nie za długo to tak jak ja, ale w sumie ileż można spać?? przesypia się połowę życia i jaki z tego pozytek? czlowiek wyspany czlowiek zadowolony ale w ostatecznym rozrachunku, to 45 lat przesypiasz co nie? no cio Ty ? przecie to zale zycie W OSTATECZNYM mówię Czyli jak już masz 90tkę na karku Imprezkowe zarwane noce nie liczą się - bo odespałeś to w niemowlęctwie 90tke ??? przecie tyle to ja w zyciu nie dozyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już czas? tak ale nie mój siedziałam na poprzedniej stronie i czekałam aż ktos coś napisze normalnie blondynka... Gatki Mamoniu :D:D *p.s. wnioskuję o złozenie petycji do redakcji o dodanie emotikonki przedstawiającej gacie A jak on niby miałby wyglądać? konkurs na projekt trza zrobić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts