Nefer 12.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Mam nadzieję, że dzieci juz macie :).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Na biegunach? Nie, na kopytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Mam nadzieję, że dzieci juz macie :).... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Mam nadzieję, że dzieci juz macie :).... ??? Oj to anglezowanie może być szkodliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Mam nadzieję, że dzieci juz macie :).... ??? Oj to anglezowanie może być szkodliwe :) przecież mowie że nie anglezuje tylko galopuje i to w stylu west Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czajnikowanie nie wyszło , więc trzeba robić obiad Mężuś w domu, a Ty na RW siedzisz? Wstydaj się Mężuś galopuje na swoim kochanym koniku. Mam nadzieję, że dzieci juz macie :).... ??? Oj to anglezowanie może być szkodliwe :) przecież mowie że nie anglezuje tylko galopuje i to w stylu west Też kuku można sobie zrobić,ale jak w stylu west to chyba wie chłop co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No dobra- uciekam, bo przez was obiadu nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No dobra- uciekam, bo przez was obiadu nie zrobię no to pa :) i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trochę zaspana jezdem. I obudziałam sie z problemem : jak zorganizować w nowym domu TV, telefony i internet .... ale ja mam problemy z rana Neostrada albo radiowy - inaczej się nie da co do neta telefon dowolnie tv - albo z anteny na dachu albo z cyfry + bądź cyfrowego Polsatu no to tyle na temat zdobyczy technicznych Zacisza *Ciasto piekłam dlatego mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wracam na poprzednią stronkę poczytać do streszczenia Dzięki za gratki :) chyba się nie należą GRATKI!!! jak najbardziej zasłużone, bo ustrzelenie nie zamierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trochę zaspana jezdem. I obudziałam sie z problemem : jak zorganizować w nowym domu TV, telefony i internet .... ale ja mam problemy z rana Neostrada albo radiowy - inaczej się nie da co do neta telefon dowolnie tv - albo z anteny na dachu albo z cyfry + bądź cyfrowego Polsatu no to tyle na temat zdobyczy technicznych Zacisza *Ciasto piekłam dlatego mnie nie było Jeszcze można z DSL - a co z TV. Będzie CYfra + - tylko jak z dekoderami - jeden czy kilka , tak żeby wszyscy mieli to co chcą. A może VOiP ..? jest kilka rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 taaa.... przyszłam to pouciekali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trochę zaspana jezdem. I obudziałam sie z problemem : jak zorganizować w nowym domu TV, telefony i internet .... ale ja mam problemy z rana Neostrada albo radiowy - inaczej się nie da co do neta telefon dowolnie tv - albo z anteny na dachu albo z cyfry + bądź cyfrowego Polsatu no to tyle na temat zdobyczy technicznych Zacisza *Ciasto piekłam dlatego mnie nie było Jeszcze można z DSL - a co z TV. Będzie CYfra + - tylko jak z dekoderami - jeden czy kilka , tak żeby wszyscy mieli to co chcą. A może VOiP ..? jest kilka rozwiązań. ło masz aż tak to sie nie znam... ale z tego co wiem to cyfra działa tylko na pilota do dekodera, więc może być problem - zostaje chyba tylko kilka dekoderów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a voipa nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trochę zaspana jezdem. I obudziałam sie z problemem : jak zorganizować w nowym domu TV, telefony i internet .... ale ja mam problemy z rana Neostrada albo radiowy - inaczej się nie da co do neta telefon dowolnie tv - albo z anteny na dachu albo z cyfry + bądź cyfrowego Polsatu no to tyle na temat zdobyczy technicznych Zacisza *Ciasto piekłam dlatego mnie nie było Jeszcze można z DSL - a co z TV. Będzie CYfra + - tylko jak z dekoderami - jeden czy kilka , tak żeby wszyscy mieli to co chcą. A może VOiP ..? jest kilka rozwiązań. ło masz aż tak to sie nie znam... ale z tego co wiem to cyfra działa tylko na pilota do dekodera, więc może być problem - zostaje chyba tylko kilka dekoderów... no nie jest to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a voipa nie znam.... Mamy w firmie to Ci pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a voipa nie znam.... Mamy w firmie to Ci pokaże Dobra - to się czegoś mądrego nauczę Co oni tak wszyscy pouciekali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a voipa nie znam.... Mamy w firmie to Ci pokaże Uprzejmie informuję, że mnie tu nie ma. Pracuję nie bacząc, żę niedzielna praca w g$^%o się obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a aj bywam od czasu do czasu obiadek robiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a ja już wiem wszystko o telefonach, tv i domofonach i komputerach w domu ! jak zwykle można liczyć na forum i Tomka, Yeyo i oczywiście niezawodnego Zbycha, który zna sie nie tylko na alarmach Ale mi dobrze !!!! Już widzę te zwoje kabli - ale dzięki chłopakom nie mam juz bałaganu w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts