Witos 12.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 OK - koniec przerwy, wracam do tynkowania, zajrzę na następnej przerwie... A tynki kladziesz wewnetrzne czy zewnetrzne ? wewnętrzne , szkoda ze go nie widzisz jak zaciera co za piękne równe okręgi kładzie jak orzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Prąd rzecz jasna dobra whisper przeczytałam twój dizennik ale po szczegóły to na gg można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Sylvia - nasi znajomi mieli gaz zbiornikowy. Mówili mi kiedyś ile ten gaz podrożał - przerażenie. Aha - i zawsze jak instalację na gaz zbiornikowy sobie zakłądasz to pierwsze tankowanie masz bardzo tanio, a dopiero później schodzisz na ziemię jak przychodzi dotankować. Im teraz dociągnęli gaz ziemny więc ze zbiornika rezygnują. Wiesz jakie są koszty demontażu przed upływem iluś tam lat określonych w umowie?? Nawet ten gaz który został muszą wypalić na siłe, bo inaczej się nie opłaca. No chyba, że do atmosfery wypuścić Później jeszcze muszą zapłącić za transport zbiornika do firmy odległej o 100 km ... ale u mnie nawet szansy na gaz ziemny w najbliższym 10 leciu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Prąd rzecz jasna dobra whisper przeczytałam twój dizennik ale po szczegóły to na gg można? Można: 257405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 OK - koniec przerwy, wracam do tynkowania, zajrzę na następnej przerwie... A tynki kladziesz wewnetrzne czy zewnetrzne ? Jajcek - pamiętasz pytania na forum na WD - co najpierw tynki czy wylewki? Otóż ja jestem z tych co najpierw mieli tynki. Zatem mam do otynkowania krawędź wylewki wokoło klatki schodowej. Do tej pory nie bardzo mi się chciało, ale w końcu przyszła kryska na matyska i nasuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 STRESZCZENIE: Stronkę rozpoczęło legendrane "...cyk...", były rozmowy na tematy okołobudowlane widać zbliża się sezon. Whisper twierdzi, że mechaniczna jest lepsza bo droższa i są jakieś pokrętełka, a okna zawsze można otworzyć w razie czego. Joanna planuje 3 dzieci albo 3 sypialnie dla dzieci (nie zrozumiałem dokładnie) i pozbyła się kominów wentylacyjnych. Kze myśli o zatkaniu kanałów wentylacyjnych (dobry pomysł - sam na to wpadłem jak było -28 stopni). Whisper nazwał Jajcka perełką naszą łysą. Ogólnie padały kwoty typu 15 tysiów zupełnie nieosiągalne na etapie wykończeniówy Stronę zakończyła Joanna. Joanna ma 3 dzieci i dlatego dla nich potrzebuje 3 sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 już po obiadku i deserku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a wiecie, że Małysz wygrał w Oslo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a wiecie, że Małysz wygrał w Oslo?? o??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 deserek dopiero przede mna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 deserek dopiero przede mna.. a ja sobie kolejną kawę, bo jestem pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 deserek dopiero przede mna.. a ja sobie kolejną kawę, bo jestem pełna kawa gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 dziewczyny biegają po mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 jest nadzieja, że za...miesięcy będą biegać po domu i wyrzucę je na dwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 normalne niedzielne popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 nie jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a wiecie, że Małysz wygrał w Oslo?? Poważnie? Może jednak trzeba było oglądać zamiast tynkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts