Joanna i Janusz 12.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 codziennie więcej pacjentów chorych na grypę lub infekcje grypopodobne dobrze, że się zaszczepiłam Jakoś tak naukowo powiedziane... Joanna lekarką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Mamonia ? Kobitek!!! A najbardziej to chyba naszych dwóch wfistek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe lub wygrana w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 codziennie więcej pacjentów chorych na grypę lub infekcje grypopodobne dobrze, że się zaszczepiłam Jakoś tak naukowo powiedziane... Joanna lekarką jesteś? rozumiem, żę trafiony i zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe lub wygrana w totka Joanna - ja mam na myśli rok pracy własnymi rękami i będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe Jak bedziesz tyle na RW przebywal to i w dwa lata sie nie wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 A ja właśnie wróciłem ze spaceru i zgrabiałymi ręcami pstrykam w te klawisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Mamonia ? Kobitek!!! A najbardziej to chyba naszych dwóch wfistek telepatia czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe Jak bedziesz tyle na RW przebywal to i w dwa lata sie nie wyrobisz Udaję, że nie rozumiem aluzji żebym sobie wreszcie polazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Olunia gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe lub wygrana w totka Joanna - ja mam na myśli rok pracy własnymi rękami i będzie gotowe wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chyba cos mi sie pomieszalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widze że koledzy tak zatopieni w dyskusji że nawet nie zuważają że ktoś przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Mamonia ? Kobitek!!! A najbardziej to chyba naszych dwóch wfistek telepatia czy co Tak Olka - my się telepatycznie porozumiewamy. W końcu to niedaleko, a fale jakiś zasięg mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Olunia gratulki ja nie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chyba cos mi sie pomieszalo to z gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 kiedy ten koniec bo musze isc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widze że koledzy tak zatopieni w dyskusji że nawet nie zuważają że ktoś przychodzi Witaj Agula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chyba cos mi sie pomieszalo No ewidentnie coś Ci się pomieszało Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts