Jajcek 12.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 nadal wolno o inzynier tynkuje a i Kasi nie ma ona rano zajrzy i odrazu forum przyspieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wróćiłam na chwilkę Joasia a jakirj specjalizacji? wewnętrznej Czyli trafiłem nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 za wcześnie na czajnikowanie... nie ktorzy wola sie dokladnie przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 za wcześnie na czajnikowanie... W takim razie oddalam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 za wcześnie na czajnikowanie... nie ktorzy wola sie dokladnie przygotowac i nabrać sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty ok idę tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty ok idę tynkować żartowałem, na razie zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 za wcześnie na czajnikowanie... nie ktorzy wola sie dokladnie przygotowac i nabrać sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tydzień temu zrobiliśmy z córą bałwana i chcemy, żeby postał aż do 1 kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty ok idę tynkować przecież wiesz, że nie o tej robocie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty ok idę tynkować żartowałem, na razie zostaję Tak tak my to znamy wezmiesz punkcika i pojdziesz tynkowac a moze bys tak streszczenie napisal ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tydzień temu zrobiliśmy z córą bałwana i chcemy, żeby postał aż do 1 kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? no, chciałabym z nim pojechać Bo ona by chciała z mężem bez dzieci Ty to wiesz... Jasne że tak Ale w ten sposób córeczki mogą otrzymać siostrzyczkę ha ha ha Ty nie gadaj tylko bierz przykład z kze i do roboty ok idę tynkować przecież wiesz, że nie o tej robocie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tydzień temu zrobiliśmy z córą bałwana i chcemy, żeby postał aż do 1 kwietnia ... Powiem tak Lubie Cie i dobrze Ci zycze ale tej zimy dosc wynocha ze sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tydzień temu zrobiliśmy z córą bałwana i chcemy, żeby postał aż do 1 kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No ta wykrakalem Mamoniowi punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tydzień temu zrobiliśmy z córą bałwana i chcemy, żeby postał aż do 1 kwietnia ... Powiem tak Lubie Cie i dobrze Ci zycze ale tej zimy dosc wynocha ze sniegiem My też mamy zimy dosyć, ale chcemy zatrzymać bałwana. Stoi sobie na północnej stronie, słońce na niego nie świeci. Jest dobrze ubity, był trochę rozmrażany i zamrażany. Jest twardy jak Roman Bratny. Myślę, że śniegu już nie będzie, ale bałwan może jeszcze pozostanie To wszystko z tego, że jak mieszkaliśmy w blokach to żaden nasz bałwan nie postał nawet godziny. Zawsze przylatywały łobuzy i go niszczyły. Ten bałwan jest naszym prywatnym bałwanem na naszym prywatnym gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No ta wykrakalem Mamoniowi punkcika No to drugie streszczenie już muszę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts