forum_user 12.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Sprawdzam jak sobie radzicie beze mnie Cienko Verunia oj cienko No właśnie widzę, bo o jakiś konkretach budowlanych gadacie, porabało was? Ta o budowlance gadaja jakby to bylo jakies forum budowlane W dodatku na trzeźwo- wstyd poprawimy sie a jak twoj domek ? Ma się dobrze, niedługo dostanie długo wyczekiwany automat do bramy ogrodzeniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Sprawdzam jak sobie radzicie beze mnie Cienko Verunia oj cienko No właśnie widzę, bo o jakiś konkretach budowlanych gadacie, porabało was? Ta o budowlance gadaja jakby to bylo jakies forum budowlane W dodatku na trzeźwo- wstyd poprawimy sie a jak twoj domek ? Ma się dobrze, niedługo dostanie długo wyczekiwany automat do bramy ogrodzeniowej wow postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Verunia, gdzieś tam wyczytałam chyba w wątku Jak się poznaliście ,że żeglarzami jestescie z małżem, prawda to czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Verunia, gdzieś tam wyczytałam chyba w wątku Jak się poznaliście ,że żeglarzami jestescie z małżem, prawda to czy fałsz? Szczera prawda, ale ja bez papierow , za to corka zrobiła zeszłego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pływacie? My chcemy się wybrać na Mazury w okolicach Bożego Ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pływacie? My chcemy się wybrać na Mazury w okolicach Bożego Ciała. Świetny pomysł, my też się wybierzemy ale jeszcze nie wiem kiedy. A na jakich jezorach bywacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pływacie? My chcemy się wybrać na Mazury w okolicach Bożego Ciała. Świetny pomysł, my też się wybierzemy ale jeszcze nie wiem kiedy. A na jakich jezorach bywacie? Łódki bierzemy zazwyczaj z Giżycka pływamy i w górę i w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pływacie? My chcemy się wybrać na Mazury w okolicach Bożego Ciała. Świetny pomysł, my też się wybierzemy ale jeszcze nie wiem kiedy. A na jakich jezorach bywacie? Łódki bierzemy zazwyczaj z Giżycka pływamy i w górę i w dół. O qrka, my podobnie , tylko że ze Sztynortu albo z Kozina, gdzie mamy ciasną ale własną łupinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chcemy wziąć ze sobą Bezana ciekawe jak zniesie żeglowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chcemy wziąć ze sobą Bezana ciekawe jak zniesie żeglowanie. Nasza Herunia zachowywała się wzorowo, miała ze 3 miesiące jak ją zabraliśmy. Tam okazało się że umie pływać i to uwielbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. Rozumiem, że Jajcka na wynos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. z ketchupem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Chcemy wziąć ze sobą Bezana ciekawe jak zniesie żeglowanie. Nasza Herunia zachowywała się wzorowo, miała ze 3 miesiące jak ją zabraliśmy. Tam okazało się że umie pływać i to uwielbia. Ja swojego syna zabrałem na spływ kajakowy Rurzycą jak miał 8 czy 9 miesiecy. Oczywiscie zadbałem o kapoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. z ketchupem czy bez? NO comments.... zreszta nie wiem co masz na myśli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. Rozumiem, że Jajcka na wynos Przeciez Jajcek poszedł się przyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. Rozumiem, że Jajcka na wynos Przeciez Jajcek poszedł się przyczaić. Dlatego musisz go stąd wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzien dobry zastałem Jolke? Jolki niet , musi ci wystarczyć Ola albo verunia, ewentualnie Jajcek To poprosze jedną na miejscu i dwie na wynos. Rozumiem, że Jajcka na wynos Przeciez Jajcek poszedł się przyczaić. Dlatego musisz go stąd wynieść żeby mi nakopał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts