Olkalybowa 12.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Gatki Jajcek. Verunia mąż mnie molestuje, abym spytała czym pływacie, więc pytam czym pływacie? Posiadamy mikrona, ale ostatnio wyporzyczyliśmy Pegaz siedemset coś tam w Sztynorcie i rewelacyjnie się pływało w 6 osob. Tylko ta cena . Ale na 6 osob jakoś się rozkłada. A ja mam Pegaza 905 w Giżycku, ale go nie używam a na chodzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Żaba nie płacz.Zagram Ci rock'and'rolla. http://puck.one.pl/~piotrala/upload/andre59_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tu było coś śmiesznego, ale był też brzydki wyraz, a ja boję się gniewu moderatorów. Co to za wyraz był?????? Olka napisz mi go od końca. Maksiu i Edzia się nie pokapują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Żaba nie płacz. Zagram Ci rock'and'rolla. http://puck.one.pl/~piotrala/upload/andre59_1.jpg Andre to Ty z tą gitarą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!! Żaba wróciła Jak tam - giry całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dawno tak nie zmarzłam, jak dzisiaj na stoku...myślałam że twarz mi odpadnie. A mgła była taka, że nic nie widziałam. Raz byłam w zaspie... a z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Żaba nie płacz. Zagram Ci rock'and'rolla. http://puck.one.pl/~piotrala/upload/andre59_1.jpg Andre to Ty z tą gitarą????? Tak. Ja i moja drzazga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wystawiam komu ? wszystko jedno - ja nadrabiam zaległości i jestem off-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!! Żaba wróciła Jak tam - giry całe? O nareszcie mnie zauważyłeś! Boli łydka, dwa uda i pośladki....i jeszcze plecki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No nie Jajcek - Ty znowu zacząłeś punkty ustrzeliwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dawno tak nie zmarzłam, jak dzisiaj na stoku...myślałam że twarz mi odpadnie. A mgła była taka, że nic nie widziałam. Raz byłam w zaspie... a z kim? z nartą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Verunia zdublowalismy poprzednia stronke Ja tym razem zly na Mamonia za podpuche Powtarzam wogóle nie wiem co jest grane, cały czas nadrabiam i jestem z tyłu. Komentuję to co mi się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!! Żaba wróciła Jak tam - giry całe? O nareszcie mnie zauważyłeś! Boli łydka, dwa uda i pośladki....i jeszcze plecki.... Musi Cię Miras wymasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Nie jeżdzimy długo. Na studiach były moje poczatki w Karpaczu. Potem wypad na Sylwestra do Krościenka. I to tyle niestety.Ale uwielbiam rozwijać astronomiczne prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Żaba nie płacz. Zagram Ci rock'and'rolla. http://puck.one.pl/~piotrala/upload/andre59_1.jpg Andre to Ty z tą gitarą????? Tak. Ja i moja drzazga. Ostry jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wszyscy się ucieszyli, że przyszłam, oprócz Mamońka.... Żabciu - ja nadrabiałem zaległości i Cię nie widziałem, ale już się ucieszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts