inż. Mamoń 12.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Cześć Trini Niestety muszę na chwilę odejść STRESZCZENIE: Stronę zacząłem ja. Powitaliśmy Tolę. Andre będzie musiał zainteresować się nartami. Zaba i Olka zaczęły snuć plany szaleństw na nartach i w wannach. W planach byli też uwzględnieni Andre i Jajcek. Stronę zakończył Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 to znowu ja Co słychać wieczorem? ale fuks dlaczego tak trudno Tobie uwierzyć gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Na dzis mi starczy tego naloguJuz dzis mialem od zony wyklad ze ogladala taki program ze to straszny nalog straszna choroba i wogole jakie to ludzi maja z tym problemy a te chorobe nazwali INFOBOLIZM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Cześć Trini Niestety muszę na chwilę odejść oj... no szkoda bo ja długo nie posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 to znowu ja Co słychać wieczorem? ale fuks dlaczego tak trudno Tobie uwierzyć gratki A ja wierze bo dzis zdobylem 3 punkty i wszystkie fuksem bez liczenia i czajnikowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... No co ty chyba nie idziesz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Cześć Trini i Joasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... No co ty chyba nie idziesz jeszcze ? A co???w wannie znów mam spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... No co ty chyba nie idziesz jeszcze ? A co???w wannie znów mam spać??? Przecie Miras i tak juz spi wiec te parenascie minut nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Na dzis mi starczy tego nalogu Juz dzis mialem od zony wyklad ze ogladala taki program ze to straszny nalog straszna choroba i wogole jakie to ludzi maja z tym problemy a te chorobe nazwali INFOBOLIZM info ...co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Cześć Trini i Joasiu! cześć Gosiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? A tobie znowu chlop lozko zajal i spac nie mozesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Cześć Trini i Joasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... No co ty chyba nie idziesz jeszcze ? A co???w wannie znów mam spać??? Przecie Miras i tak juz spi wiec te parenascie minut nic nie zmieni Zawsze czuje jak wchodzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Skoro Ola sie odważyła, to ja tez wszystkich całuję, a zwłaszcza.... No co ty chyba nie idziesz jeszcze ? A co???w wannie znów mam spać??? Przecie Miras i tak juz spi wiec te parenascie minut nic nie zmieni Zawsze czuje jak wchodzę.... może czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Na dzis mi starczy tego nalogu Juz dzis mialem od zony wyklad ze ogladala taki program ze to straszny nalog straszna choroba i wogole jakie to ludzi maja z tym problemy a te chorobe nazwali INFOBOLIZM info ...co???? Infofobizm od informatyki podobno osobiscie nazwalbym to netofobizm albo RWfobizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts