Joanna i Janusz 12.03.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inżynier- tylko 1 punkt dzieli Cię od Kasi!!! dla Inżyniera to pesteczka, zero problemu na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? A tobie znowu chlop lozko zajal i spac nie mozesz ? nie, nie właśnie do domu weszlismy stawiałam ojcu kompa bo mu się system zwalił - znowu znaczy jak znam życie to moja mamuśka cosik pokopała Chcesz powiedziec ze ledwo w drzwi i odrazu do kompa i na RW ? to się właśnie nazywa Rw-mania no i good W końcu to moje miejsce na necie JAK WIDAĆ NIE TYLKO TWOJE!! w sumie to mi ulżyło - głupio by było samej do siebie gadać A tak to zawsze jesteśmy w tym samym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 JESTEM LIDER FORUM!!!!! Ale wstyd, żadnej imprezy nie zrobiłam Sorki! Żabunia gratulki ale imprezy plazem nie puscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inżynier- tylko 1 punkt dzieli Cię od Kasi!!! Oj jak dzis jej wskoczy na kolana to jutro naprawde bedzie sie dzialo i kasia znowu z 8 punktow na lapie w ucieczce a i kze bedzie probowal gonic chyba weźmie ją na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? A tobie znowu chlop lozko zajal i spac nie mozesz ? nie, nie właśnie do domu weszlismy stawiałam ojcu kompa bo mu się system zwalił - znowu znaczy jak znam życie to moja mamuśka cosik pokopała Chcesz powiedziec ze ledwo w drzwi i odrazu do kompa i na RW ? nieee... jeszcze po drodze sie rozebrałam i soku sobie nalałam a coo?? jakiego? multiwitaminka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? A tobie znowu chlop lozko zajal i spac nie mozesz ? nie, nie właśnie do domu weszlismy stawiałam ojcu kompa bo mu się system zwalił - znowu znaczy jak znam życie to moja mamuśka cosik pokopała Chcesz powiedziec ze ledwo w drzwi i odrazu do kompa i na RW ? to się właśnie nazywa Rw-mania no i good W końcu to moje miejsce na necie JAK WIDAĆ NIE TYLKO TWOJE!! w sumie to mi ulżyło - głupio by było samej do siebie gadać A tak to zawsze jesteśmy w tym samym towarzystwie i trochę ściągamy następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 znowu robi się późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inżynier- tylko 1 punkt dzieli Cię od Kasi!!! Oj jak dzis jej wskoczy na kolana to jutro naprawde bedzie sie dzialo i kasia znowu z 8 punktow na lapie w ucieczce a i kze bedzie probowal gonic chyba weźmie ją na kolana najpierw musialaby go wpuscic na ten tron a mi sie wydaje ze ona tego nie zamierza robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 przeraża mnie, że czas tak szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 znowu robi się późno czas spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześcium rekordum Trini fajne co nie? A tobie znowu chlop lozko zajal i spac nie mozesz ? nie, nie właśnie do domu weszlismy stawiałam ojcu kompa bo mu się system zwalił - znowu znaczy jak znam życie to moja mamuśka cosik pokopała Chcesz powiedziec ze ledwo w drzwi i odrazu do kompa i na RW ? to się właśnie nazywa Rw-mania no i good W końcu to moje miejsce na necie JAK WIDAĆ NIE TYLKO TWOJE!! w sumie to mi ulżyło - głupio by było samej do siebie gadać A tak to zawsze jesteśmy w tym samym towarzystwie i trochę ściągamy następnych[/quote:211aceb2e7] nieznacznie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inżynier- tylko 1 punkt dzieli Cię od Kasi!!! Oj jak dzis jej wskoczy na kolana to jutro naprawde bedzie sie dzialo i kasia znowu z 8 punktow na lapie w ucieczce a i kze bedzie probowal gonic chyba weźmie ją na kolana najpierw musialaby go wpuscic na ten tron a mi sie wydaje ze ona tego nie zamierza robic to też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 znowu robi się późno czas spac na następnej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 gratulki i dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 znowu robi się późno czas spac na następnej stronce to chyba juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jajcek - gratki Niestety nie zdążyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 znowu robi się późno czas spac na następnej stronce to chyba juz ? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts