SławekD-żonka 15.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 komu gaty? no nareszcie bo już myślałam, że fiksuję Do kompletu ooooo dzięki, Kasiu ale to ty masz walczyć o tytuł Odpoczęłam od streszczeń, mogę teraz do nich wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 komu gaty? no nareszcie bo już myślałam, że fiksuję Do kompletu ooooo dzięki, Kasiu ale to ty masz walczyć o tytuł Odpoczęłam od streszczeń, mogę teraz do nich wrócić oki , trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak to zrobiłeś? Twój post zobaczyłam na poprzedniej stronie przed chwilą - na tej co ja teraz niby skończyłam Trini - ja oszukuję na wszelkie możliwe sposoby no właśnie to nie jest uczciwe dobra, mniejsza o to ale się ostro wpieniłam kiedys juz bylo o kasowaniu postow i w regulaminie prezes zabronil czegos takiego Ale jak to jest w ogole mozliwe, przeciez nie można usunąć posta jak ktoś inny za nim wstawił swojego? Ale kto ZCi powiedzial ze wstawil ? mamon wstawil swoj post zobaczyla to Triuni i chciala wyslac swoj ale za nim to uczynila Mamon swoj skasowal i jesli tak zrobil to przestaje go lubic chyba ze obieca ze to ostatni raz nie wiem jak to zrobił ale wycofał swój post który był ostatnim na tamtej stronie teraz jest tutaj na pierwszej lubię Mamonia, ale w taki wypadku przyklaskuję Jajckowi nosz cholender jasny, chłopie nadepnąłeś mi na odcisk - a to jest baaardzo trudne Ja tez lubie Mamonia i dzis nadeptnalem na odcisk Kze w obronie Mamonia, ale sa pewne reguly i niestety regulamin nie jest z pisany w jednym miejscu tylko przez cale 1700 stron po troszku Jajcek - nie nadepnałes na odcisk Kze. Każdy może mieć swoje danie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 albo nie -teraz porozmawiam sobie z jedną miłą panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 albo nie -teraz porozmawiam sobie z jedną miłą panią pani ma zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 streszczenie: stronkę poprzednią otworzyłem fuksem ja, były gratki i gatki stronkę zakończyła Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no już znowu ci minuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać To jesteś nasza całe 300 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać To jesteś nasza całe 300 sekund już nie tyle za 120 oddaję się pewnej pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać To jesteś nasza całe 300 sekund już nie tyle za 120 oddaję się pewnej pani... Trini, o ty bym Cie nie podejrzewała Choc podobno kobiety są bardziej delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać To jesteś nasza całe 300 sekund już nie tyle za 120 oddaję się pewnej pani... Trini, o ty bym Cie nie podejrzewała Choc podobno kobiety są bardziej delikatne Nie wiem kto jest delikatniejszy, ale też nie podejrzewam oto Trini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 komu gaty? Gratki, gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam klikaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to ja już sobie obgadałam z Panem co miałam obgadać i znowu mam chwilkę Ile mamy minut dla siebie? PS: Sorki, trochę zaczyna mnie trzepać głupawka spoko teraz jakies 5 muszę panią przed 13tą dorwać To jesteś nasza całe 300 sekund już nie tyle za 120 oddaję się pewnej pani... Trini, o ty bym Cie nie podejrzewała Choc podobno kobiety są bardziej delikatne Nie wiem kto jest delikatniejszy, ale też nie podejrzewam oto Trini... moglibyście? Pani mnie zdenerwowała inny pan też idę zajarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 moglibyście? Pani mnie zdenerwowała inny pan też idę zajarać Daj se w płucko i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zobaczcie na tym zdjęciu - tu widać, że Karol do ojca podobny ... tylko ojciec ładniejszy ... tylko nie moge zdjęcia wstawić, link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts