Aga J.G 15.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Heloł. Żaba masz długą przerwę czy już w domciu? Juz w domku.. A Ty wymodlona???? A jakoś tak dziwnie. Trochę jestem na bakier w tych sprawach i miałam wrażenie,że za jakąś szybą stoje . Ja ostatnio w kościele tylko stoje i jeszcze po wyjściu gadam na księdza że jakiś głupi bo pół stałych elementów mszy opuścił A mąż się śmieje że już całkiem zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no to tyz piknie Go kasia go!!!! http://www.gifanimations.com/Image/Animations/Animals/catsmice/~TS1142425613758/Big_neko.gif Ło matko toż to rasowy kot sprinter, nie dam rady w takim tempie biegać dasz dasz - wierzę w Ciebie jak w nikogo innego :D:D Kasia! Kasia! Kasia! Dzięki za doping, ale Ty akurat dokładnie wiesz jak jest Wiem, wiem i wspieram Lidera TRecordum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Streszczenie: - poprzednią stronkę Marcel otworzył, po czym odkrył, że jest uzależniony - czyli wstąpił na jedyną właściwą drogę, zwaną RW - Trini oddała się pewnej pani - bylo przypomnienie o obowiązku obywatelskim - zawitał wreszcie do nas Markus, który ślicznie wystawił stronkę nie oddała, pani wystawiła do wiatru kit jej w ucho i kawałek szkła!!! Sadycha pewnie nie będzie pani w spożywczaku pluć mi w twarz Co ta kobita Ci zrobiła PS: Nie daj się, nie daj!!! nie chciała mi wywiadu udzielić To małpa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Uciekma palić w moim kominku Ekipa ma wolne a grzać trzeba Jak to fajnie brzmi: palić w moim kominku Kasia bo ten kominek to takie moje ukochane dziecko w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Heloł. Żaba masz długą przerwę czy już w domciu? Juz w domku.. A Ty wymodlona???? A jakoś tak dziwnie. Trochę jestem na bakier w tych sprawach i miałam wrażenie,że za jakąś szybą stoje . Ja ostatnio w kościele tylko stoje i jeszcze po wyjściu gadam na księdza że jakiś głupi bo pół stałych elementów mszy opuścił A mąż się śmieje że już całkiem zgłupiałam A my mamy mszę 30 minut dzieciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Streszczenie: - poprzednią stronkę Marcel otworzył, po czym odkrył, że jest uzależniony - czyli wstąpił na jedyną właściwą drogę, zwaną RW - Trini oddała się pewnej pani - bylo przypomnienie o obowiązku obywatelskim - zawitał wreszcie do nas Markus, który ślicznie wystawił stronkę nie oddała, pani wystawiła do wiatru kit jej w ucho i kawałek szkła!!! Sadycha pewnie nie będzie pani w spożywczaku pluć mi w twarz Co ta kobita Ci zrobiła PS: Nie daj się, nie daj!!! nie chciała mi wywiadu udzielić Jak śmiała!!!!!!! Niech teraz gwoździe łyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Uciekma palić w moim kominku Ekipa ma wolne a grzać trzeba Jak to fajnie brzmi: palić w moim kominku Kasia bo ten kominek to takie moje ukochane dziecko w tym domu Wypieszczone cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Heloł. Żaba masz długą przerwę czy już w domciu? Juz w domku.. A Ty wymodlona???? A jakoś tak dziwnie. Trochę jestem na bakier w tych sprawach i miałam wrażenie,że za jakąś szybą stoje . Ja ostatnio w kościele tylko stoje i jeszcze po wyjściu gadam na księdza że jakiś głupi bo pół stałych elementów mszy opuścił A mąż się śmieje że już całkiem zgłupiałam A my mamy mszę 30 minut dzieciową My też na dzieciowej tylko ja się tak izoluje że mi umyka co ksiądz mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Uciekma palić w moim kominku Ekipa ma wolne a grzać trzeba Jak to fajnie brzmi: palić w moim kominku Kasia bo ten kominek to takie moje ukochane dziecko w tym domu Wypieszczone cudeńko Wypieszczony to on jeszcze nie jest i długo nie będzie ale i tak jestem z niego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A teraz serio serio zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Streszczenie: - poprzednią stronkę Marcel otworzył, po czym odkrył, że jest uzależniony - czyli wstąpił na jedyną właściwą drogę, zwaną RW - Trini oddała się pewnej pani - bylo przypomnienie o obowiązku obywatelskim - zawitał wreszcie do nas Markus, który ślicznie wystawił stronkę nie oddała, pani wystawiła do wiatru kit jej w ucho i kawałek szkła!!! Sadycha pewnie nie będzie pani w spożywczaku pluć mi w twarz Co ta kobita Ci zrobiła PS: Nie daj się, nie daj!!! nie chciała mi wywiadu udzielić To małpa!!! i to zielona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie chciała mi wywiadu udzielić A Ty do tych "zniewolonych" należysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Streszczenie: - poprzednią stronkę Marcel otworzył, po czym odkrył, że jest uzależniony - czyli wstąpił na jedyną właściwą drogę, zwaną RW - Trini oddała się pewnej pani - bylo przypomnienie o obowiązku obywatelskim - zawitał wreszcie do nas Markus, który ślicznie wystawił stronkę nie oddała, pani wystawiła do wiatru kit jej w ucho i kawałek szkła!!! Sadycha pewnie nie będzie pani w spożywczaku pluć mi w twarz Co ta kobita Ci zrobiła PS: Nie daj się, nie daj!!! nie chciała mi wywiadu udzielić Jak śmiała!!!!!!! Niech teraz gwoździe łyka i reszta tortur które jej tu wymyśliłam dobra dzwonię do innej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Heloł. Żaba masz długą przerwę czy już w domciu? Juz w domku.. A Ty wymodlona???? A jakoś tak dziwnie. Trochę jestem na bakier w tych sprawach i miałam wrażenie,że za jakąś szybą stoje . Ja ostatnio w kościele tylko stoje i jeszcze po wyjściu gadam na księdza że jakiś głupi bo pół stałych elementów mszy opuścił A mąż się śmieje że już całkiem zgłupiałam A my mamy mszę 30 minut dzieciową My też na dzieciowej tylko ja się tak izoluje że mi umyka co ksiądz mówi ja to się tak izoluje, ze aż ... w domu zostaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 My też na dzieciowej tylko ja się tak izoluje że mi umyka co ksiądz mówi Ja się nie izoluję, a pilnuję młodej i wyciągam ją spod ławki - bo czegoś szuka, czy spod klęcznika - bo źle siadła i tak nigdy nic nie wiem co się działo, słucham jedynie ogłoszeń parafialnych - bo mówią kto zmarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Uciekma palić w moim kominku Ekipa ma wolne a grzać trzeba Jak to fajnie brzmi: palić w moim kominku Kasia bo ten kominek to takie moje ukochane dziecko w tym domu Wypieszczone cudeńko Wypieszczony to on jeszcze nie jest i długo nie będzie ale i tak jestem z niego dumna Oj na pewno jest na tyle, na ile można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chwilę mnie nie było, a tu takie zaległości gratki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chwilę mnie nie było, a tu takie zaległości gratki Kasia Mówiłam, że następna strona moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 My też na dzieciowej tylko ja się tak izoluje że mi umyka co ksiądz mówi Ja się nie izoluję, a pilnuję młodej i wyciągam ją spod ławki - bo czegoś szuka, czy spod klęcznika - bo źle siadła i tak nigdy nic nie wiem co się działo, słucham jedynie ogłoszeń parafialnych - bo mówią kto zmarł u nas takowych informacji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chwilę mnie nie było, a tu takie zaległości gratki Kasia Mówiłam, że następna strona moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts