zaba_gonia 15.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Czesc Gosiu i jak tam awantura w szkole ? Wygrałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Czesc Gosiu i jak tam awantura w szkole ? Wygrałam! I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jajcek, a gdzie wszyscy pouciekali????Próbowałeś już http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zabcia ostatnio jakos tak mam ze co przyjde to wszyscy uciekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zabcia ostatnio jakos tak mam ze co przyjde to wszyscy uciekaja Jajcuś....ja właśnie muszę iść Syn musi pisać jakiś referat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zabcia ostatnio jakos tak mam ze co przyjde to wszyscy uciekaja Jajcuś....ja właśnie muszę iść Syn musi pisać jakiś referat.. A niemowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zabcia ostatnio jakos tak mam ze co przyjde to wszyscy uciekaja Jajcuś....ja właśnie muszę iść Syn musi pisać jakiś referat.. A niemowilem co mówiłeś? skróc mi ostatnie 20 stron, pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 na ostatnich 20 stronach dzialo sie to samo co na osttnich 200 wiec nic nie stracilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 No widzisz, tak to jest jak sie nie wychyla nosa z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 No widzisz, tak to jest jak sie nie wychyla nosa z RW rzeczywiscie jestemk uzalezniony od RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie sie tak nie cieszcie... bo pozbycie sie moderacji oznacza ze wracam do gry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie sie tak nie cieszcie... bo pozbycie sie moderacji oznacza ze wracam do gry :D Ale my sie smucimy ze juz takiego fajnego moderatora nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie sie tak nie cieszcie... bo pozbycie sie moderacji oznacza ze wracam do gry :D masz troche zaleglości do liderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 zrobiłam sobie kawkę i przyczłapałam tu, ale chyba tylko mak zastałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie sie tak nie cieszcie... bo pozbycie sie moderacji oznacza ze wracam do gry :D masz troche zaleglości do liderów no to się zacznie pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 niestety jeszcze nie swieta a juz makowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Piesa mi wyżłopała resztki kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts