andrzejka 15.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Myślę ze na krótko tak Jak zabraknie doniesiemy Dawajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a tego to nie wiem to nie wiesz co serwujesz? Serwuje: Starka Patria 20 letnia a czy to ze szczecina czy z krakowa to co za roznica 50% tu i tu jest takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Coś mi się "ę" zamiast "e" napisało. Jeszcze raz: Cześć Olka. dopiero teraz zwróciłam uwagę, nic to witaj mój ulubiony gitarzysto. nasz ulubiony gitarzysto.... Miło słyszeć, moje ulubione WFistki. Co nam dzisiaj zagrasz? Every body, love somebody, sometimes... naprawdę potrafisz to zagrać i zaśpiewac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Albo zagram Wam : Still my guitar jently weep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, mów i to szybko co sie stało????? Jeszcze nic ale jutro już tesciowa będzie Już widze tabuny rodziny w celu odwiedzin Nie lubię sztucznych zlotów tym bardziej że większość to fałszywi i nieszczerzy ludzikikowie Mi nie było dane poznać moją teściową, zmarła wiele lat temu, żałuję tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dasz radę Andrzejko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, mów i to szybko co sie stało????? Jeszcze nic ale jutro już tesciowa będzie Już widze tabuny rodziny w celu odwiedzin Nie lubię sztucznych zlotów tym bardziej że większość to fałszywi i nieszczerzy ludzikikowie olej to!!!! Przeżyjesz! przyjdą i pójdą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Myślę ze na krótko tak Jak zabraknie doniesiemy Dawajcie Alez przosze http://sklep.festus.pl/shop_img/125/52/38_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejka a co się dziwisz wszak teściowa wraca z dalekiej zagramanicy, może coś im skapnie Ludziska tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dasz radę Andrzejko. Ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Albo zagram Wam : Still my guitar jently weep. a tego nie znam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, mów i to szybko co sie stało????? Jeszcze nic ale jutro już tesciowa będzie Już widze tabuny rodziny w celu odwiedzin Nie lubię sztucznych zlotów tym bardziej że większość to fałszywi i nieszczerzy ludzikikowie Mi nie było dane poznać moją teściową, zmarła wiele lat temu, żałuję tego. Nie to że jej nie chcem bo napewno damy radę a ona mi nawet pomoże z dzieciakami, już niani nie będzie trzeba , moze obiadek zrobi, nie jest taka zła Tylko sie boję po takim czasi się odzwyczaiłam od gdakania jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Coś mi się "ę" zamiast "e" napisało. Jeszcze raz: Cześć Olka. dopiero teraz zwróciłam uwagę, nic to witaj mój ulubiony gitarzysto. nasz ulubiony gitarzysto.... Miło słyszeć, moje ulubione WFistki. Co nam dzisiaj zagrasz? Everybody, love somebody, sometimes... naprawdę potrafisz to zagrać i zaśpiewac???? Trzeba by trochę w papierach pogrzebać i opracować na głos z gitarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!!http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejka a co się dziwisz wszak teściowa wraca z dalekiej zagramanicy, może coś im skapnie Ludziska tak mają Nio mają , bo już ma zaproszenie na pierwsze dwa miesiące do brata mego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, mów i to szybko co sie stało????? Jeszcze nic ale jutro już tesciowa będzie Już widze tabuny rodziny w celu odwiedzin Nie lubię sztucznych zlotów tym bardziej że większość to fałszywi i nieszczerzy ludzikikowie olej to!!!! Przeżyjesz! przyjdą i pójdą.... tak tak przyjdą i pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dasz radę Andrzejko. Ba wow ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Albo zagram Wam : Still my guitar jently weep. a tego nie znam...... To numer z dłuuugą brodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts