Aga J.G 15.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Znam ten ból, kiedys mieszkalismy z moimi rodzicami Niby mieliśmy swój pokój nawet dośc oddalony ale jakoś zawsze miałam opory A teraz to mam tylko super i super, chociaż ostatnio czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... No właśnie a to chyba jest najgorsze Ale dobrze ze wiosna blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg Ola sie troszke spóźniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg Ola sie troszke spóźniła Ale i tak byla bardziej odemnie zorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy A do kostek macie Teraz w takich przyjdzie mi po domu chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać a wiesz czemu takie spóznienie miałas bo czajnik miał gwiozdek zamkniety i nie mógł swojej mocy nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać probuję, ale mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy A do kostek macie Teraz w takich przyjdzie mi po domu chodzic Już szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać a wiesz czemu takie spóznienie miałas bo czajnik miał gwiozdek zamkniety i nie mógł swojej mocy nabrać no i wszystko jasne, nie zwróciłam uwagi, dzięki Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy A do kostek macie Teraz w takich przyjdzie mi po domu chodzic Raczej musisz się rozejrzeć za barchanami. Gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać a wiesz czemu takie spóznienie miałas bo czajnik miał gwiozdek zamkniety i nie mógł swojej mocy nabrać No i mikry jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Marna perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Rankingum Recordum 1. SławekD-żonka - 1402. inż. Mamoń - 139 3. kze - 128 4. Whisper - 119 5. Jajcek - 1136. Joanna i Janusz - 112 7. Kasztanka - 86 8. maksiu - 79 9. fizyk - 73 10. Majka - 67 11. Teska - 55 12. Sonika - 51 13. badi - 42 14. Olkalybowa -40 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 34 18. monka, andrzejka - 32 20. markus_gdynia - 28 21. Jezier - 27 22. verunia - 25 23. Trini - 19 24. Funia, Witos- 17 26. Agniesia, żaba_gonia - 14 28. joola, Nefer - 13 29. Jane - 10 30. Wojty, kasia64 - 9 31. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6 34. ania, lafcadio, Tola, andre59, edzia ,Ew-ka, Marcel2000 - 5 40. Ewuś, Paty - 4 42. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 3 48. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 50. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Tak a kto bezie pracowął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 START!!! http://www.sucharonline.za.pl/suchar2/ciotkadobrarada_pliki/czajnik.jpg ale dałam czadu, porszę sie nie śmiać a wiesz czemu takie spóznienie miałas bo czajnik miał gwiozdek zamkniety i nie mógł swojej mocy nabrać No i mikry jakiś. I do czajnikowania skutecznego chyba czerwone są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts