forum_user 15.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Tak a kto bezie pracowął Oj Andrzejka już masz nieźle w czubie Vaerunia stwierdziął a kto bezie pracowął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie ma was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 cwicze kwadracik, ale moi studenci (ktorzy robia cwiczenie) patrza na mnie jak na wariatke Cześć Kasztanka Mówię do Ciebie ze strony 1721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy A do kostek macie Teraz w takich przyjdzie mi po domu chodzic a takie coś moze być? http://www.vel-bielizna.pl/images/produkty/2744/t31q8nhvhmk67430803a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Tak a kto bezie pracowął Oj Andrzejka już masz nieźle w czubie Vaerunia stwierdziął a kto bezie pracowął Vaerunia a co ty tak w szczegóły sie wtapiasz Ale co prawda już troche mnie wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Takie mogą być http://www.skarpety.stronawww.pl/images/BASBLEU/africa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie ma was Jestem. Kręcę tylko tym kółkiem w te i nazad co by wszystkie posty przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Łorany nowa stronka Andrzejka Gaciochy A do kostek macie Teraz w takich przyjdzie mi po domu chodzic a takie coś moze być? http://www.vel-bielizna.pl/images/produkty/2744/t31q8nhvhmk67430803a.jpg Ola ty to jestes super Taka to na dizsiejszy ostatni samotny nasz wieczór sie nadaje na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Tak a kto bezie pracowął Oj Andrzejka już masz nieźle w czubie Vaerunia stwierdziął a kto bezie pracowął Vaerunia a co ty tak w szczegóły sie wtapiasz Ale co prawda już troche mnie wzięło A bo ja jeszcze trzeźwa jestem, mam budowlany, mocny łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Takie mogą być http://www.skarpety.stronawww.pl/images/BASBLEU/africa.jpg Wow piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiecie czego najbardziej mi będzie brakowac jak będzie Wolnosci w nocy Pamiętam dobrze tamten stres sprzed lat Przez 7 lat było super fajnie i jeszcze lepiej Czyli wszystko pod kołderką...i po cichu..... Troche dyskomfortowo..... Można to robić za dnia, teściową z dzieciakami wygonić na spacer, a wtedy..... I wtedy moze byc fajnie Tak a kto bezie pracowął Oj Andrzejka już masz nieźle w czubie Vaerunia stwierdziął a kto bezie pracowął Vaerunia a co ty tak w szczegóły sie wtapiasz Ale co prawda już troche mnie wzięło A bo ja jeszcze trzeźwa jestem, mam budowlany, mocny łeb Ja co prawda mało pijam ale ostatnio trochę raz przesadziłam i całe szczęscie,ze męża mam dobrego bo inaczej to bym zasnęla na ławce jak jaki pijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Takie mogą być http://www.skarpety.stronawww.pl/images/BASBLEU/africa.jpg Wow piekne I takie drapieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 czołem klikacze andrzejko gatki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie ma was Jestem. Kręcę tylko tym kółkiem w te i nazad co by wszystkie posty przeczytać. Jak chczesz przeczytac to nie kółkiem a oczkami pokręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 czołem klikacze andrzejko gatki!!! Czołem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 [quote name="andrzejkaJa co prawda mało pijam ale ostatnio trochę raz przesadziłam i całe szczęscie,ze męża mam dobrego bo inaczej to bym zasnęla na ławce jak jaki pijak [/quote] no to dałaś czadu dobrze że cię odholował bo te mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Jakby to Nefer powiedziała idę na jedno siku.Proszę mi tu stronki w między czasie nie skonczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie ma was Jestem. Kręcę tylko tym kółkiem w te i nazad co by wszystkie posty przeczytać. Jak chczesz przeczytac to nie kółkiem a oczkami pokręć Muszę jednym i drugim. Żonka na kolacje woła. Tymczasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts