andrzejka 15.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 [quote name="andrzejkaJa co prawda mało pijam ale ostatnio trochę raz przesadziłam i całe szczęscie,ze męża mam dobrego bo inaczej to bym zasnęla na ławce jak jaki pijak [/quote] no to dałaś czadu dobrze że cię odholował bo te mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem uważaj bo kapcie pogubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie ma was Jestem. Kręcę tylko tym kółkiem w te i nazad co by wszystkie posty przeczytać. Jak chczesz przeczytac to nie kółkiem a oczkami pokręć Muszę jednym i drugim. Żonka na kolacje woła. Tymczasem. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem uważaj bo kapcie pogubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 [quote name="andrzejkaJa co prawda mało pijam ale ostatnio trochę raz przesadziłam i całe szczęscie,ze męża mam dobrego bo inaczej to bym zasnęla na ławce jak jaki pijak [/quote] no to dałaś czadu dobrze że cię odholował bo te mrozy... andrzejka nie wstydaj czasem trzeba się wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dacie punkta potrzebującemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 [quote name="andrzejkaJa co prawda mało pijam ale ostatnio trochę raz przesadziłam i całe szczęscie,ze męża mam dobrego bo inaczej to bym zasnęla na ławce jak jaki pijak [/quote] no to dałaś czadu dobrze że cię odholował bo te mrozy... andrzejka nie wstydaj czasem trzeba się wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dacie punkta potrzebującemu? no jasne masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Andrzejka dlaczego się bulwersujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Strzele bo coś mi mówi,ze już nie długo koniec a nie chce mi się krecić paluszkiem i liczyć postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 wpisuję grozniaka na prośbe córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dacie punkta potrzebującemu? na głodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andre smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dacie punkta potrzebującemu? no jasne masz Andrzejko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 O Mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 15.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 faktycznie!!!!!!!! maksiu nie jest modratorem i samowolka No to pupa, pupa, pupa....... niestety z "a" na końcu jednak sie zmienia bo to trzeba mieć a na końcu rodem z piekła după Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Andrzejka dlaczego się bulwersujesz? A ajk cię oszukałam i pokazała tak łaywo rezygnujesz Albo pokazała a ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 wpisuję grozniaka na prośbe córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts