inż. Mamoń 15.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dacie punkta potrzebującemu? na głodzie? Nie śmiej się z chorego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Mamoń gartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 O Mamon Sokole oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Andrzejka dlaczego się bulwersujesz? A ajk cię oszukałam i pokazała tak łaywo rezygnujesz Albo pokazała a ja nie widziałam Uwierzyłem Ci. Źle zrobiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja już Państwu podzięuję za miłe towarzystwo i alkohol i ten, tego całokształt Chyba trzeba jakos wykożystac ten wieczór Mąż już puszcza na mnie swoje straszne spojrzenia że jeszcze tu siedze zamist dzieci do snu układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 O Mamon Sokole oko Bo nie bylo mnie chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zaczał Maksiu, potem duży wybór gatek Olka mu zapewniła Żabka sprawdzała stan swojej pupy przez co wzbudziła zainteresowanie Panów obecnych ale nie pokazała jej wszystkim do oceny i trzeba wierzyć na słowo że jest super A zę jest to nikt watpliwości nei miał bo podobno WFistki tak juz mają Jajcek przyniósł alkohol dla Pań a potem też dla Pań ale już mocniejszy Vaerunia stwierdziął że Maksio jest bardziej nasz Andre zaczął grać piękniste kawałki Skończyła Aga JG A wiecie co ja sie tak zastanawiam pisząć to streszczonko jak by takie spotkanie w tym scenariuszu wyglądąło w realu nazywo i od razu zrobiło mie się wesolutko Hmmmm.... to ja lecę na poprzednią stronę biegiem Ale i tak nie pokazała jej to nie ide Andrzejka dlaczego się bulwersujesz? A ajk cię oszukałam i pokazała tak łaywo rezygnujesz Albo pokazała a ja nie widziałam Uwierzyłem Ci. Źle zrobiłem? Bardzo dobrze prawde mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja już Państwu podzięuję za miłe towarzystwo i alkohol i ten, tego całokształt Chyba trzeba jakos wykożystac ten wieczór Mąż już puszcza na mnie swoje straszne spojrzenia że jeszcze tu siedze zamist dzieci do snu układać no to dobrze wykrzystajcie ten czas do zobaczenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 wpisuję grozniaka na prośbe córki Mamoń gartki Dzięki, a Ty pozdrów córkę od Mamonia, a jak Cię zapyta kto to taki, to sama się martw co jej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 15.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chodź Monika juz pościeliłem........ i kajdanki nasmarowane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Grtaki inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 choć Monika juz pościeliłem........ i kajdanki nasmarowane .... chcesz żebym zadławiła się piwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 15.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chodź Monika juz pościeliłem........ i kajdanki nasmarowane .... chcesz żebym zadławiła się piwem? Miałem nie smarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Grtaki inż. ode mnie też nawet nie zauważułam że już nowa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 15.03.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Gratki inż odemnie tez na te strone i następną i kolejną też. Zeby sie już nie powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Gratki inż odemnie tez na te strone i następną i kolejną też. Zeby sie już nie powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 15.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak tak wszyscy sie będziecie czaić, to cięzko to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 chodź Monika juz pościeliłem........ i kajdanki nasmarowane .... chcesz żebym zadławiła się piwem? Miałem nie smarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jak tak wszyscy sie będziecie czaić, to cięzko to widzę. Mma w domu taki wolny iternet ze od tygodnia ne probuje sie czaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts