SławekD-żonka 16.03.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Zabcia ostatnio jakos tak mam ze co przyjde to wszyscy uciekaja Myslałam, że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 hmmm, obawiam się jednak, że moglo mi coś umknąć i potem strzelę gafę. a wiesz, że Maksiu już ma dośc moderowania? pierwsze slysze O cześć Majka a ja już muszę uciekać Trzymajcie sie sie tak nie cieszcie... bo pozbycie sie moderacji oznacza ze wracam do gry :D O qrczak, mam nadzieję że to nie przez bandę RW ale skoro tak, to biegusiem spełnic obywatelski obowiązek i zagłosować - chyba że już to zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Piesa mi wyżłopała resztki kawy Piesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ależ zła jestem wygrałam wejściówki do kina i dopiero powiadomili mnie jak seans już się zaczął Trini znowu coś wygrałaś ale farciara a w totka grałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 pozdrowienia dla klikaczy z RW szczególne dla żaby O Facio Ty żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 pozdrowienia dla klikaczy z RW szczególne dla żaby Cześć Facio - czemu nie bywasz częściej? oj długoooo mnie nie było... wyjazd służbowy ale nadrabiam zaległości na forum Ale na RW nie trzeba nic nadrabiać. Wystarczy być i klikac http://home.arcor.de/wild_and_cool/mathe/zonk.gif ZONK - zła odpowiedź i tu mamy różnicę między czajnikowaniem a momoniowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Nefer spac? Mój młodszy syn skutecznie pozbawił mnie energii ( chyba na najbliższy tydzień) co się stało? ja też padam... nie wiem co jest grane w robocie ok jak wracam ok jak wchodzę do domu - wysysa ze mnie COŚ całą energię, po prostu coś niesamowitego... Moje młodsze dziś poszło siię uczyć do koleżanki. Komórka została w domu. Zwykle wraca 17.30. O 18.40 trzymałam w ręku Panoramę firm na stronie "szpitale" - obdzwoniłam wszystkich kolegów. Zabić gnoja. Hehehehe PS: Nie mówi sie gnoja - bo to takie nieedukacyjne i dzieć może się poczuć niekochany, mówi się szkodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Rozsądek co prawda podpowiadał, że jak zgłodnieje to wróci. Ale mi tak ciśnienie podniósł, że jestem całkiem do d... Mam nadzieję, że w nocy mi pikawa nie siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wszyscy ida spać????? nie wszyscy a Ty czuwasz????? no ....czuwam .....wykradłam syna ze szpitala i czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No dobra zmiatam spać Hej A kto pierwszy jutro tu zajży ten dostaje ode mnie takie gacie w nagrodę Ja Pani to te http://www.topbielizna.to.pl/catalog/images/stringi/srednie/Malaguena.jpg No proszę, kto rano wstaje, ten gacie dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cześć Kasia. Zamęczysz się tym samotnym klikaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ależ zła jestem wygrałam wejściówki do kina i dopiero powiadomili mnie jak seans już się zaczął Trini znowu coś wygrałaś ale farciara a w totka grałaś? A wiesz, że Trini przysłali jakieś wygrane przez nią smycze? Tylko nie wiem czy to smycze dla psów czy jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cześć Kasia. Zamęczysz się tym samotnym klikaniem. Dlatego nadrobiłam zaległości i czekam cierpliwie aż reszta ekipy wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ależ zła jestem wygrałam wejściówki do kina i dopiero powiadomili mnie jak seans już się zaczął Trini znowu coś wygrałaś ale farciara a w totka grałaś? A wiesz, że Trini przysłali jakieś wygrane przez nią smycze? Tylko nie wiem czy to smycze dla psów czy jakieś inne. Ma szczęście dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cześć Kasia. Zamęczysz się tym samotnym klikaniem. Dlatego nadrobiłam zaległości i czekam cierpliwie aż reszta ekipy wstanie Pewnikiem śniadanko jedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Właśnie przechodziłem obok.http://linux.gda.pl/Pingwinaria_2005-Peter/img_0049.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cześć Kasia. Zamęczysz się tym samotnym klikaniem. Dlatego nadrobiłam zaległości i czekam cierpliwie aż reszta ekipy wstanie Pewnikiem śniadanko jedzą. Zjadła bym sobie dobre śniadanko podane do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Właśnie przechodziłem obok. Co za głodomory, wszystko wciągneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Właśnie przechodziłem obok. Co za głodomory, wszystko wciągneli Noo...nic nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ale wy to jesteście sama musze czekac aż mąż spali paiperosa na balkonie Mamoń jak pozdrowiłam Julę od ciebie to zapytała tak A jaki Mumuń mnie pozdrawia od Mumunków Cześć wszystkim Andrzejka - spodziewałem się czegoś śmiesznego, ale nie aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts