EDZIA 16.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 co tutaj dziś tak cicho Wszyscy pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 16.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasia jak samopoczucie, gotowa do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasia !!!!! trzymaj sie i nie puszczaj Ewka - co z synem? na noc zabrałam Go do domu ,ale wraca do szpitala bo jutro bedzie miał urografię ......ma kamienie nerkowe !!!!! strasznie cierpiał !!!! Mój Misiek ma to samo jak go chwyci to ścianach z bólu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jak tylko dojdę czemu nie mogę wysyłac zdjęć na erwer to zaraz je zamieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cześć Kze, już myślałam, że dzisiaj do nas nie zawitasz Co Ty? Dopiero 9.40... Młoda godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... mi np. cos wykasowało posty ze skrzynki przed chwilą miała info, ze jest nowa wiad. a tam pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 16.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... ale to już 10 stron za nami - idziemy do przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jak tylko dojdę czemu nie mogę wysyłac zdjęć na erwer to zaraz je zamieszczę... Madzi zdjecia? dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasia jak samopoczucie, gotowa do walki Motto na dzisiaj: http://www.humor.mocny.com/zdjecia/110.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... mi np. cos wykasowało posty ze skrzynki przed chwilą miała info, ze jest nowa wiad. a tam pusto Ja wysłałam tą wiadomość, ale też jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... ale to już 10 stron za nami - idziemy do przodu pozdrawiam Zamieściłbynm wcześniej, ale akurat jak skończyła się strona 1720 to do domu musiałem iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasia !!!!! trzymaj sie i nie puszczaj Ewka - co z synem? na noc zabrałam Go do domu ,ale wraca do szpitala bo jutro bedzie miał urografię ......ma kamienie nerkowe !!!!! strasznie cierpiał !!!! Mój Misiek ma to samo jak go chwyci to ścianach z bólu chodzi Ja już "urodziłem" 2 małe kamyczki... Rzeczywiście bolało. Ostatni raz walczyłem z nerką ... 1 maja 2004 - w dniu pierwszego dnia naszego pobytu w UE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... A kto kasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... A kto kasował? Mi wychodziło, że Jajcek... Ale on się nie przyznaje... Wtedy w okolicy był też inz. Nie chcę być gołosłowny, więc jak tylko dojdę czemu nie mog wysyłać zdjęć na serwer to zaraz opublikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... a kto kasował? mi wychodziło, że jajcek... Ale on się nie przyznaje... Wtedy w okolicy był też inz. Nie chcę być gołosłowny, więc jak tylko dojdę czemu nie mog wysyłać zdjęć na serwer to zaraz opublikuję. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja już "urodziłem" 2 małe kamyczki... Rzeczywiście bolało. Ostatni raz walczyłem z nerką ... 1 maja 2004 - w dniu pierwszego dnia naszego pobytu w UE... no to miałeś podwaliny pod DOM nie podejrzewałam Cię o taką oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... mi np. cos wykasowało posty ze skrzynki przed chwilą miała info, ze jest nowa wiad. a tam pusto Ja wysłałam tą wiadomość, ale też jej nie mam czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Przy końcu strony 1720 był jakis przekręt.. Mam zrzuty ekranu, które pokazują że ktoś kasował posty... mi np. cos wykasowało posty ze skrzynki przed chwilą miała info, ze jest nowa wiad. a tam pusto Ja wysłałam tą wiadomość, ale też jej nie mam czary? Dziwne, prawda a napisałam, że czekamy do wtorku i walimy z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasia !!!!! trzymaj sie i nie puszczaj Ewka - co z synem? na noc zabrałam Go do domu ,ale wraca do szpitala bo jutro bedzie miał urografię ......ma kamienie nerkowe !!!!! strasznie cierpiał !!!! o cześc biedny to ponoć bardzo boli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 o cześc biedny to ponoć bardzo boli..... oj boli ,boli ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts