Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Oto dowód piererwszy:

Koniec strony i ostatni post na stronie:

http://www.kze.jpg.pl/jpg.php?238308,2759,58785,245b054e4057f0aef02409843789c5f0,2,ZG93b2QxLkpQRw==

a teraz podglad strony 1719

http://www.kze.jpg.pl/jpg.php?238308,2759,58786,f2b7625c0244124b99f35460b8cf4caf,2,ZG93b2QyLkpQRw==

I jak?

Ktoś musiał usunąć posta...

Kze.. wyluzuj.. to tylko zabawa... sam mi to kiedys powiedzialas :D

pozdrawiam

maksiu

No pewno, że zabawa, ale trzeba grać fair - tym bardziej, że to już wałkowaliśmy kilka razy :roll:

Dokładnie!! Trzeba grać fair. Podpisuję się w 100%.

Mi osobiście nie chce się śledzić i sprawdzać czy ktos coś kombinuję, czy nie.. Raz zauważyłem do pokazałem dowód. Nie wiem kto co skasował. Podaję tylko fakty do ogólne wiadomosci. Albo bawmy się, ale odpuścmy sobie te punkty skoro niektórzy nie potrafia bawić się. Czy ktos np. na mnie narzekał, że oszukuję? Nie! Czy ktoś narzekał na Kasię? No tez nie... Dziwisz się Maksiu, że osoby, które są uczciwe irytują się jak takie sprawy widzą? Chciałem pokazać że takie rzeczy dzieja się. I mam nadzieję, że ludzie ... (proszę wstawić sobie odpowiedni przymiotnik) przestaną zatruwać życie normalnym forumowiczom. Chcemy pogadać, pobawić się w zdobywanie punktów, a nie zastanawianie się czy ktoś coś zakombinował, czy nie... To tyle co chciałem powiedzieć. Mam nadzieję, że osoby, które kombinują wezmą sobie do serca mój apel. OK?

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

:( :( :(

Gratki, gratki!!

Nie ma to jak wystawic i ustrzelić sobie stronke... 8) :lol:

Dziękuję... wystawić i ustrzelić w środku dnia - to dopiero wyczyn :o :wink:

Co fakt to fakt... 8) :lol:

Tym bardziej gratuluje! 8)

Na prawdę myślałam, że ktoś mi zza winkla wyskoczy :wink:

Może w Lotto powinnaś zagrać? :wink:

A tak w ogóle, to kto wreszcie rzuci okiem na nasze rolety [kasty :wink:] i powie, że ślicznie to wyszło :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Widzę, że masz okno balkonowe z poprzeczka. A jaką masz wysokość okna balkonowego? Ja mam 240 i w palstikach nie moge z bez poprzeczki...

Ostatnio to głównie starczało mi czasu tylko na rw... :oops:

Ja przepraszam, że się tak napraszam, ale kocham te rolety :o :o :o

A tak w ogóle, to kto wreszcie rzuci okiem na nasze rolety [kasty :wink:] i powie, że ślicznie to wyszło :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Widzę, że masz okno balkonowe z poprzeczka. A jaką masz wysokość okna balkonowego? Ja mam 240 i w palstikach nie moge z bez poprzeczki...

Nie pamiętam ile ma to okno :oops: 2m na pewno :wink: Dziwne, że nie możesz bez poprzeczki, widziałam dużo wieksze okna bez poprzeczek :roll: :roll: :roll:

Dokładnie!! Trzeba grać fair. Podpisuję się w 100%.

Mi osobiście nie chce się śledzić i sprawdzać czy ktos coś kombinuję, czy nie.. Raz zauważyłem do pokazałem dowód. Nie wiem kto co skasował. Podaję tylko fakty do ogólne wiadomosci. Albo bawmy się, ale odpuścmy sobie te punkty skoro niektórzy nie potrafia bawić się. Czy ktos np. na mnie narzekał, że oszukuję? Nie! Czy ktoś narzekał na Kasię? No tez nie... Dziwisz się Maksiu, że osoby, które są uczciwe irytują się jak takie sprawy widzą? Chciałem pokazać że takie rzeczy dzieja się. I mam nadzieję, że ludzie ... (proszę wstawić sobie odpowiedni przymiotnik) przestaną zatruwać życie normalnym forumowiczom. Chcemy pogadać, pobawić się w zdobywanie punktów, a nie zastanawianie się czy ktoś coś zakombinował, czy nie... To tyle co chciałem powiedzieć. Mam nadzieję, że osoby, które kombinują wezmą sobie do serca mój apel. OK?

generalnie podpisuje sie pod tym co napisales, ale jeszcze raz powtorze swoja kwestie, to tylko zabawa, jesli ktos chce sie bawic wbrew ogolnie przyjetym regulom to tylko jego problem :D

poprosze wiecej usmiechu na twarzy, świat wcale nie jest szpetny :D :D

m.

jest cos takiego jak profil przejsciowy, czy też drzwiowy, ogladalem wczoraj wlasnie na zywo, takie drzwi balkonowe zrobione w takim profilu. naprawde wygladaja fajnie. Zajrzyj do watku o okna w dziale wymiana doswiadczen, dopiero co byla o tym dyskusja. W tym profilu drzwiowym spokojnie mozna bez porpzeczki takie drzwi :D

sam bede mial drzwi o wymiarze 235 cm x 180 cm

pozdrawiam

m.

Ja przepraszam, że się tak napraszam, ale kocham te rolety :o :o :o

Nie pamiętam ile ma to okno :oops: 2m na pewno :wink: Dziwne, że nie możesz bez poprzeczki, widziałam dużo wieksze okna bez poprzeczek :roll: :roll: :roll:

P4 plastiki w kolorze ponoć mogą być do 220cm. Białe :o ponoć mogą być do 240 - dowiedziałem się tego od Jareko na zlocie muratora.. 8)

jest cos takiego jak profil przejsciowy, czy też drzwiowy, ogladalem wczoraj wlasnie na zywo, takie drzwi balkonowe zrobione w takim profilu. naprawde wygladaja fajnie. Zajrzyj do watku o okna w dziale wymiana doswiadczen, dopiero co byla o tym dyskusja. W tym profilu drzwiowym spokojnie mozna bez porpzeczki takie drzwi :D

sam bede mial drzwi o wymiarze 235 cm x 180 cm

pozdrawiam

m.

I bez poprzeczki i w kolorze??? :o (u mnie są drzwi szt 2 o wymiarach 240cm na 80cm)

I bez poprzeczki i w kolorze??? :o (u mnie są drzwi szt 2 o wymiarach 240cm na 80cm)

jasne.. moga być nawet i wieksze.. zapytaj jareko, albo pchełka, albo starego, potwierdza Ci moje slowa

a najlepiej zajrzyj do tego watku o oknach :D

pozdrawiam

m.

jasne.. moga być nawet i wieksze.. zapytaj jareko, albo pchełka, albo starego, potwierdza Ci moje slowa

a najlepiej zajrzyj do tego watku o oknach :D

pozdrawiam

m.

Ale ja rozmawiałem z Jareko na zlocie i mówił, że plastiki w kolorze, P4 to tylko do 220. Powyżej to różnie może byc. Generalnie jesli producent ma jakieś tam super zdolnosci to może wyprodukować 240 i dać gwarancje.

Właśnie jestem w trakcie negocjacji z jedną firma w sprawie okien. Zawsze moge zdecydowac sie na drewniane... Wiem, że sa 30% droższe, ale ja mam na parterze tylko 5 okien i okno balkonowe (i na górze mniejsze 2 okna balkonowe tzn. szt 2 o wymiarach 210 na 120)