Olkalybowa 16.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. kze, czy mi sie wydaje czy masz więcej postów od Mamonia a krócej jesteś na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie czesć Jajcuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. kze, czy mi sie wydaje czy masz więcej postów od Mamonia a krócej jesteś na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. kze, czy mi sie wydaje czy masz więcej postów od Mamonia a krócej jesteś na forum? Ale tylko niedużo... Niemniej lepiej tego nie mówić... Podobnie było z ilością punktów w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie Cześć owieczko - czarnulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. Cześć - obrazek jest tylko chwilowo. Wkrótce wrócę do starego. Wydaje mi się, że ten bardziej pasuje Ci do twarzy.. A czemu na chwilę zmieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie Cześć owieczko - czarnulko Buska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie Cześć owieczko - czarnulko Buska Owieczki są takie milusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. Cześć - obrazek jest tylko chwilowo. Wkrótce wrócę do starego. Wracaj...przyzwyczaiłam sie do Mamońka z nogami na stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Czy może mi ktoś powiedziec coś na temat tego licznika, to co on wyswietla ile jest postów na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. Cześć - obrazek jest tylko chwilowo. Wkrótce wrócę do starego. Wracaj...przyzwyczaiłam sie do Mamońka z nogami na stole... Ja też, tamten wyluzowany typ był sympatycznieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie czesć Jajcuś! Czesc Zabulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam ponownie Cześć owieczko - czarnulko Buska Owieczki są takie milusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Czy może mi ktoś powiedziec coś na temat tego licznika, to co on wyswietla ile jest postów na stronie? Olka nie wkręcaj nas proszę, prawdziwy czajnik wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Czy może mi ktoś powiedziec coś na temat tego licznika, to co on wyswietla ile jest postów na stronie? Olka - trochę wyżej Ci odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Lubię te nasze powitania, normalnie jak stado wilków po długim niewidzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witaj inż!!! Nowy obrazek? Ładny!!! Lepiej chyba oddaje Twoją osobowość.. kze, czy mi sie wydaje czy masz więcej postów od Mamonia a krócej jesteś na forum? Phi to ja jestem krocej i od Mamonia i od Ciebie a postow tez mam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Lubię te nasze powitania, normalnie jak stado wilków po długim niewidzeniu. no,no tylko na mnie nie skacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A w ogole to mija mi dzisiaj 3 latka na forum Gratulacje P.S. to istnieje jakiś licznik? Olka - zobacz na tę stronę - widzisz teraz? http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=44 o ja na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Lubię te nasze powitania, normalnie jak stado wilków po długim niewidzeniu. no,no tylko na mnie nie skacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts