Jajcek 19.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dobranoc wszystkim! stosunkowo udanej nocy życzę jakie dobranoc ? ja jeszcze mialem cos dostac o cholera dobra zaraz priva odbierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Nie mogłeś się powstrzymać czajniku Gratki Ja tylko nie chcialem doprowadzic do tego co Ty tzn rozdzielac Tole i Andre Jajcek, u Ciebie dobre intencje w oczach są wypisane. zajrzałam na spotkaniu intencje ma dobre, tylko czyny paskudne Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.03.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wiem, że nie powinnam się łudzić Tola, co ja bym robił bez Ciebie obok. ...nie wiem... Ale póki co jesteśmy obok siebie. Andre ...póki co..... Póki znowu któremuś z nas punkt się nie przytrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wiem, że nie powinnam się łudzić Tola, co ja bym robił bez Ciebie obok. ...nie wiem... Ale póki co jesteśmy obok siebie. Andre ...póki co..... Póki znowu któremuś z nas punkt się nie przytrafi. Postaramy się żeby was to nie spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Trini dzieki Ciekawe co z tego wyjdzie, a teraz to juz moze byc dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.03.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dobranoc wszystkim! stosunkowo udanej nocy życzę jakie dobranoc ? ja jeszcze mialem cos dostac o cholera dobra zaraz priva odbierz... no już poszło jak coś będzie wiekszego to sie podzielisz co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dobranoc wszystkim! stosunkowo udanej nocy życzę jakie dobranoc ? ja jeszcze mialem cos dostac o cholera dobra zaraz priva odbierz... no już poszło jak coś będzie wiekszego to sie podzielisz co nie? a co masz na mysli mowiac wiekszego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Trini dzieki Ciekawe co z tego wyjdzie, a teraz to juz moze byc dobranoc osz Ty @ !!!! Kali zrobił swoje Kali może odejsć co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/20.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Trini dzieki Ciekawe co z tego wyjdzie, a teraz to juz moze byc dobranoc osz Ty @ !!!! Kali zrobił swoje Kali może odejsć co???????? myslalem ze do Lukiego sie spieszysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dobranoc wszystkim! stosunkowo udanej nocy życzę jakie dobranoc ? ja jeszcze mialem cos dostac o cholera dobra zaraz priva odbierz... no już poszło jak coś będzie wiekszego to sie podzielisz co nie? a co masz na mysli mowiac wiekszego ??? no szóstkę, szóstkę... chyba, że mega piątka będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 jakie dobranoc, zaraz będzie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Trini dzieki Ciekawe co z tego wyjdzie, a teraz to juz moze byc dobranoc osz Ty @ !!!! Kali zrobił swoje Kali może odejsć co???????? myslalem ze do Lukiego sie spieszysz ? jasssne... monitor mu sie spalił, to mnie sprzed mojego przepędza... teraz on siądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/20.png Milych snow Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wiem, że nie powinnam się łudzić Tola, co ja bym robił bez Ciebie obok. ...nie wiem... Ale póki co jesteśmy obok siebie. Andre ...póki co..... Póki znowu któremuś z nas punkt się nie przytrafi. Postaramy się żeby was to nie spotkało ....jestem o to spokojna, nie wiem jak Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wiem, że nie powinnam się łudzić Tola, co ja bym robił bez Ciebie obok. ...nie wiem... Ale póki co jesteśmy obok siebie. Andre ...póki co..... Póki znowu któremuś z nas punkt się nie przytrafi. Postaramy się żeby was to nie spotkało ....jestem o to spokojna, nie wiem jak Andre Tola Ti uwazaj bo zaraz malzonek w drzwiach stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ew-ka do miłego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.03.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Trini dzieki Ciekawe co z tego wyjdzie, a teraz to juz moze byc dobranoc osz Ty @ !!!! Kali zrobił swoje Kali może odejsć co???????? myslalem ze do Lukiego sie spieszysz ? jasssne... monitor mu sie spalił, to mnie sprzed mojego przepędza... teraz on siądzie... za to z lozka narazie nie bedzie cie z pychal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wiem, że nie powinnam się łudzić Tola, co ja bym robił bez Ciebie obok. ...nie wiem... Ale póki co jesteśmy obok siebie. Andre ...póki co..... Póki znowu któremuś z nas punkt się nie przytrafi. Postaramy się żeby was to nie spotkało ....jestem o to spokojna, nie wiem jak Andre Tola Ti uwazaj bo zaraz malzonek w drzwiach stanie ...w Ostrowi jest...to jeszcze kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts