Nefer 20.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 co jest co jest ? cześć, cześć a co jest? a tak z rana to niiic oprócz totalnego otępienia... Otępienie to właściwy opis mojego stanu .... Jedźcie ostrożnie, bo dziś wysyp baranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wstawiłam zdjęcia naszych ślicznych rolet tylko jak w monologu napisałam - brak frontu, bo baterie padły Na zachętę: http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/247_104.ts1142835280023.jpg Normalne rozmiary i reszta w albumie tam rolety, rolety (piękne są) ale Wy słońce macie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wstawiłam zdjęcia naszych ślicznych rolet tylko jak w monologu napisałam - brak frontu, bo baterie padły Na zachętę: Normalne rozmiary i reszta w albumie tam rolety, rolety (piękne są) ale Wy słońce macie!!!! Trafiło nam się, wczoraj można nawet powiedzieć, że był ładny dzień, ale tam u nas na wsi wiatr strasznie pi^&%# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wstawiłam zdjęcia naszych ślicznych rolet tylko jak w monologu napisałam - brak frontu, bo baterie padły Na zachętę: Normalne rozmiary i reszta w albumie tam rolety, rolety (piękne są) ale Wy słońce macie!!!! Trafiło nam się, wczoraj można nawet powiedzieć, że był ładny dzień, ale tam u nas na wsi wiatr strasznie pi^&%# no nie dziwne... przestrzeń to chyba macie - ale wczoraj to w całej Polsce wiajało, aż sie nie chciało z domu wychodzić... i jak, Kasia? Doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Qrcze, coś mi się %$#$#[piiii] z komputerkiem, mam problemy z dostępem do sieci a gg mi działa ma ktoś linka do darmowego antywira??????????????????????????????????????????? PS: Trini doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png Podobno, zobaczymy czy to nie ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Qrcze, coś mi się %$#$#[piiii] z komputerkiem, mam problemy z dostępem do sieci a gg mi działa ma ktoś linka do darmowego antywira??????????????????????????????????????????? PS: Trini doszło fajnie, że doszło Niefajnie, że Ci sie komp wali... i nie mam antywira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Kaska .....wiosnę trza przywołać ..... kupujemy żółte tulipanki ,żonkile i hiacynty ....ustawiamy w całym domu i .......jest WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png A u nas wciąż zima i jeszcze w nocy śniegu dopadało Witam rekordzistów z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Kaska .....wiosnę trza przywołać ..... kupujemy żółte tulipanki ,żonkile i hiacynty ....ustawiamy w całym domu i .......jest WIOSNA I jak jeszcze w tym momencie słonko pojawi się za oknem, usiądziemy w fotelu - by nie widzieć śniegu - to prawie pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam! Co słychać? Widze, że inż w weekend dał czadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png Chyba dziś dzień pierwszy dzień wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png Chyba dziś dzień pierwszy dzień wiosny.... jutro - dzisiaj dopiero 20 III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Chyba dziś dzień pierwszy dzień wiosny.... o 19,27 ....... ale to sie nie liczy bo juz ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Chyba dziś dzień pierwszy dzień wiosny.... o 19,27 ....... ale to sie nie liczy bo juz ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 dzień dobry wszystkie wyspane ? miłego dnia .....zmykam na cały dzień do pracy ......a jutro ? http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/71.png Chyba dziś dzień pierwszy dzień wiosny.... jutro - dzisiaj dopiero 20 III a dzis wiosenki niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam Ja tylko na chwilkę zaraz pedzę na budowę mebelki do kuchni odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts