SławekD-żonka 20.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Tego jeszcze w kinie nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Rankingum recordum 1. inż. Mamoń - 1492. SławekD-żonka - 1463. kze, Jajcek - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1127. Kasztanka - 868. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6711. Teska - 5512. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4314. badi - 4215. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3418. monka, andrzejka - 3220. verunia -3121. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos- 1726. żaba_gonia - 1527. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64 - 933. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, Tola, andre59 - 639. ania, lafcadio, edzia , Marcel2000 - 543. Ewuś, Paty - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 252. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Qrdeeee, byłam pewna, że wróci,a może na dziewczynki poszedł i się zasiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Qrdeeee, byłam pewna, że wróci,a może na dziewczynki poszedł i się zasiedział nie wiem, czy takie mlode kocurki na dziewczynki chodzą. On dopiero w czerwcu będzie miał rok no i był wykastrowany. Eh dzieci są zestresowane jak mieszanka wybuchowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 nie wiem, czy takie mlode kocurki na dziewczynki chodzą. On dopiero w czerwcu będzie miał rok no i był wykastrowany. Eh dzieci są zestresowane jak mieszanka wybuchowa. Nie znam się na zwierzakach ale szkoda kici i dzieci Pamiętam jak na osiedlu w deszczu mnie dziewczynka zatrzymała i rycząc mówiła, że jak znajde persa, to jest jej i mam go zabrać bo jej uciekł biedne dzieci - tak to wszystko przerabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 co to się porobiło :o:o dyndaliśmy w połowie strony gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Czesc Monka!!!!!!!! My juz mieszkamy i stad brak internetu, ktory nam potwornie doskwieral. Na cale szczescie juz jest!!!!!!!!!! A mieszka sie super!!!!!! Juz sie przyzwyczailismy i do wielkosci i do wielu niedogodnosci (czytaj np. brak drzwi wewen, na koter wciaz czekamy) i juz wiem, ze sie niegdy nie zamienie!!!!!!!! A co u Ciebie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam ponownie Ja tylko przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Czesc Monka!!!!!!!! My juz mieszkamy i stad brak internetu, ktory nam potwornie doskwieral. Na cale szczescie juz jest!!!!!!!!!! A mieszka sie super!!!!!! Juz sie przyzwyczailismy i do wielkosci i do wielu niedogodnosci (czytaj np. brak drzwi wewen, na koter wciaz czekamy) i juz wiem, ze sie niegdy nie zamienie!!!!!!!! A co u Ciebie????????? No to super że już u siebie powoli wszystko wykończycie i będzie ok a dzięciecy pokiok już się robi? wogóle jak się czujesz? A u mnie bez zmian powoli budzimy się ze snu zimowego i przygotowujemy do kolejnego sezonu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts