inż. Mamoń 22.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 o chyba Mamoń blisko bo posty sie namnażają Tak wykrakac Olka, ale masz intuicję A swoją drogą to ciekawe, że w obecności inżyniera posty się klonują o kurczę a ja przejeżdżałam dziś koło jego domu Olka - trzeba było wpaść do nas gnaliśmy na zakupy do M1 Kupiliście coś fajnego do domu czy tylko żarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 hmmmm.... nie przeszkadzam HMMMMMM.... moze za cicho mowie bo nikt nie zwraca na mnie uwagi Wybacz, ale Ty mnie nie interesujesz Ty, idz sprawdz do kuchni czy zonie nie powinienes pomoc ? Ty Jajcek uważaj, bo Andre zajrzy do Twojej kuchni Luzik mnie tam nie ma Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 o chyba Mamoń blisko bo posty sie namnażają skąd wiedziałaś???? Cześć Mamońku!!! Powiedz co Ci sie dzisiaj udało zrobić??? Zrobiłem brakującą wylewkę w garażu i wybraliśmy kostkę brukową. Mieliśmy też gości, którzy przed chwilą pojechali Żabka - a u Ciebie jak? Pracowicie. Cały dzień na budowie. Raz nawet powiedziłam brzydkie słowo ( na ch..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 o chyba Mamoń blisko bo posty sie namnażają Tak wykrakac Olka, ale masz intuicję A swoją drogą to ciekawe, że w obecności inżyniera posty się klonują o kurczę a ja przejeżdżałam dziś koło jego domu Olka - trzeba było wpaść do nas gnaliśmy na zakupy do M1 Kupiliście coś fajnego do domu czy tylko żarcie? W M1 spodnie dla Pawła i teleskop dla chrześniaka na Komunię, zahaczyliśmy o Liroja po rolety do łazienki, firankę, klej do schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) ta rozmowa zaczyna byc interesujaca nie przerywaj, pisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) ta rozmowa zaczyna byc interesujaca nie przerywaj, pisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . W Warszawie nigdy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . Coś tam się przebija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) ta rozmowa zaczyna byc interesujaca nie przerywaj, pisz dalej W różu tez bardzo ladnie wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 streszczenie: Rozpoczęła Verunia. Nefer była zła jak cholera i znalazło się coś na lewą nóżkę. Nieoczekiwanie pojawiła się Kasia, ale szybko uciekła. Verunia wróciła do prac ziemnych, a Żabie wyrwało się słowo na ch. Zakończyła Olka groźbą, że będzie strzelać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1922. Jajcek - 1793. SławekD-żonka - 1584. kze - 1305. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 7111. Teska - 5812. verunia -5713. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1925. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 936. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1, Karolka, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? a nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jutro tylko przed południem ma być trochę słońca aby na rower wyskoczyć, po południu chmury, a później deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts