Joanna i Janusz 26.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Kasia, Olka i Żaba (alphabetical order) - dziękuję za wpisy w mojej księdze gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras Znowu narzyndi nie umieli czymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Było to trzecie podejście tych papudraków, uznaję je za zadowalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą Ja też Asi zazdroszczę - przede mną jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą pytanie tylko-co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Spokojnie Wszystko pod kontrolą. Spieprzyli to musieli poprawiać - prosta sprawa Jutro każe rozebrać podjazd do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Spokojnie Wszystko pod kontrolą. Spieprzyli to musieli poprawiać - prosta sprawa Jutro każe rozebrać podjazd do garażu straszny jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą Ja też Asi zazdroszczę - przede mną jeszcze więcej ale niewielkie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą pytanie tylko-co??? Joasia - każdy moment jest szczególny: wytyczenie, humus, wykopy, chudini, ławy, bloczki, beton na podłogę, ściany, nadproża, strop ... .... .... .... .... a kaski ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą pytanie tylko-co??? Joasia - każdy moment jest szczególny: wytyczenie, humus, wykopy, chudini, ławy, bloczki, beton na podłogę, ściany, nadproża, strop ... .... .... .... .... a kaski ubywa no i praktycznie codziennie jesteśmy na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą pytanie tylko-co??? Joasia - każdy moment jest szczególny: wytyczenie, humus, wykopy, chudini, ławy, bloczki, beton na podłogę, ściany, nadproża, strop ... .... .... .... .... a kaski ubywa Marcin fajnie to ujął .....każdy moment jest wyjątkowy ....tego sie nie opisze .....każdy to przeżywa na swój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 koniec stronki, każdy wyczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Spokojnie Wszystko pod kontrolą. Spieprzyli to musieli poprawiać - prosta sprawa Jutro każe rozebrać podjazd do garażu straszny jesteś... nie jestem straszny, nie chcę tylko aby na jednym końcu był o 5 cm szerszy niż na drugim A Ty byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Spokojnie Wszystko pod kontrolą. Spieprzyli to musieli poprawiać - prosta sprawa Jutro każe rozebrać podjazd do garażu straszny jesteś... nie jestem straszny, nie chcę tylko aby na jednym końcu był o 5 cm szerszy niż na drugim A Ty byś chciała? nigdy w życiu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dobrze, że już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts